Jylkkäri hakee toimittajaa

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee toimittajaa Jyväskylän ylioppilaslehti Jylkkäriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 1.9.2016. Toimittajan pääasiallista työtä on juttujen ideointi ja kirjoittaminen sekä lehden taittaminen InDesignilla.

Hakijalta toivotaan taittotaitoa ja kokemusta uutistyöstä. Yliopistoyhteisön ja ylioppilaskunnan tuntemus lasketaan hakijan eduksi. Toimittajan laskennallinen työaika on 28 tuntia viikossa.

Tehtävästä maksettava palkka on 2090,40 euroa kuukaudessa (Journalistiliiton työehtosopimuksen palkkaryhmä 2A, 80-prosenttinen työaika). Lehti ei ilmesty kesällä, joten lehden työntekijät lomautetaan kesä- ja heinäkuun ajaksi.

Vapaamuotoisen hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 3.6.2016 klo 12.00. Liitä hakemukseen juttu- ja/tai taittonäytteitä.

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen paatoimittaja (a) jylkkari.fi. Hakemuksen liitteineen tulee olla pdf-muodossa. Merkitse sähköpostin osoitekenttään ”Toimittajan haku”.

Haastattelut järjestetään viikolla 24.

Lisätietoja:

  • Jylkkärin päätoimittaja Jaakko Kinnunen
    paatoimittaja (a) jylkkari.fi
  • JYYn toiminnanjohtaja Mari Kröger
    toiminnanjohtaja (a) jyy.fi

Tutustu Jylkkäriin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *