JYYTISET viikolle 45/2016

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 7.-13.11.2016

 • Viikon leffat
 • Kampus Kino kaipaa lipunmyyjiä
 • Lahjoita taidettasi kehitysyhteistyön hyväksi!
 • Excellence in International Affairs Award is here!
 • Kakkua ja kokemuksia -paneelikeskustelusarja
 • Take part in The Moose Cup Floorball Tournament!
 • Ota haltuun Lightroomin perusteet
 • Luontokerho-ohjaajakoulutus
 • Webinaareja mielenhallinnasta, asumisesta ja sijoittamisesta
 • Nuorten Walkers-kahvila ja katupäivystys Synkkis etsivät vapaaehtoisia

VIIKON LEFFAT

Lisätietoja leffoista: http://jyy.fi/kampuskino ja www.ksek.fi
Ennakkoliput netistä: www.zupticket.com

 • Kampus Kino: Poika ja peto (2015)
  Ti 8.11. klo 18 Ilokiven alakerrassa
  Seikkailufantasiassa yksinäinen ihmispoika törmää näkymättömässä maailmassa asuvaan yksinäiseen petoon, ja kaksikon välille muodostuu myrskyisä ystävyys. Elokuva esitetään Kampus Kinossa ainoalla, oikealla ja alkuperäisellä dubbauksella! Liput: opiskelijat 6€, muut 8€. Baari auki.
 • Kampus Kino: Huuma (2015)
  Ti 8.11. klo 20.30 Ilokiven alakerrassa
  Tony loukkaantuu vakavasti lasketteluonnettomuudessa, ja pitkän kuntoutuksen ajan hänellä on aikaa miettiä intohimoista ja myrskyisää suhdettaan Georgioon. Tervehtyessään hän oppii uusia asioita itsestään ja rakastamisen vaikeudesta. Liput: opiskelijat 6€, muut 8€. Baari auki.

KAMPUS KINO KAIPAA LIPUNMYYJIÄ

Ota yhteyttä: kulttuurituottaja (a) jyy.fi

Kampus Kinon loppusyksyn näytöksiin kaivataan lisää lipunmyyjiä. Lipunmyynti on mukavaa ja helppoa hommaa, jota hoidetaan pareittain. Lipunmyyjänä toimiminen vie 45 minuuttia aikaasi, ja vastineeksi siitä pääset ilmaiseksi leffaan, jonka lippuja myyt sekä toiseen vapaavalintaiseen Kampus Kinon elokuvaan. Lipunmyyjiä tarvitaan Kampus Kinon leffanäytöksiin 8.11., 22.11. ja 29.11.

Kampus Kinon leffakalenteri: http://jyy.fi/kampuskino

LAHJOITA TAIDETTASI KEHITYSYHTEISTYÖN HYVÄKSI!

Etsimme taidetta näyttelyyn Ruusupuiston aulassa 28.11.-2.12.

Kehitysyhteistyövaliokunta järjestää taidenäyttelyn, jonka teokset ovat myös myynnissä ja jonka tuotoilla tuetaan JYYn kehitysyhteistyöhanketta Intiassa. Nyt etsimmekin taiteilijoita ja taiteilijamielisiä henkilöitä, jotka haluaisivat osallistua taidenäyttelyymme. Kaikenlaiset teokset ja tyylisuuntaukset ovat tervetulleita!

Ota yhteyttä: jyy.dev.coop.project (a) gmail.com

EXCELLENCE IN INTERNATIONAL AFFAIRS AWARD IS HERE!

Nomination round 1-30 November

The JYY Subcommittee for International Affairs is opening its Excellence in International Affairs Award nomination round for year 2016. We are looking for nominations in two categories: Outstanding Student and Outstanding Association. If you know any international student who has been especially active and has done something remarkable for the student community, nominate them! Likewise, if your student association is taking international affairs well into consideration, the association can nominate itself for the award.

Further info: http://jyy.fi/excellence-in-international-affairs-award

KAKKUA JA KOKEMUKSIA -PANEELIKESKUSTELUSARJA

To 10.11. klo 14 Tiedemuseo Soihdussa (S-rakennuksen sali S110)

Oman osaamisen tunnistaminen on työelämätaitojen kuuma peruna, josta on kuitenkin vaikea saada otetta. Mikä osaaminen olisi tärkeää? Miten markkinoin omaa osaamistani ja miten opin tunnistamaan sen? Näiden kysymysten kimppuun käydään Hommat haltuun! -projektin järjestämässä opiskelijapaneelissa. Paneelikeskustelua siivittää kakkutarjoilu.

Lisätietoja: www.facebook.com/hommathaltuun

TAKE PART IN THE MOOSE CUP FLOORBALL TOURNAMENT!

Wed 23.11., register now!

The annual student floorball tournament Moose Cup 2016 is open for registration now! The Moose Cup is about playing floorball, having fun and enjoying friendly environment. No previous experience needed to participate. Make up your team and register it via online form (deadline November 20). Your team has a chance to win amazing prizes from our sponsors! Price 21€ per team.

Further info and registration instructions: www.facebook.com/events/699463120220927

OTA HALTUUN LIGHTROOMIN PERUSTEET

Su 27.11. klo 10-17 Kansalaistoiminnan keskus Mataralla (Matarankatu 6)

Kameraseura Jopka järjestää Lighroomin perusteisiin keskittyvän kurssin. Ohjelma on erittäin tehokas valokuvien hallinnointi- ja arkistointityökalu, ja se on nopeasti kohonnut valokuvaajien keskuudessa alan standardiksi Photoshopin rinnalle. Hinta 40€/50€.

Lisätietoja & ilmoittautumisohjeet: www.jopka.net/lightroom2016.htm

LUONTOKERHO-OHJAAJAKOULUTUS

La 19.11. klo 11-16, ilmoittaudu 11.11. mennessä!

Luonto-Liitto järjestää kerho-ohjaajakoulutuksen uusille innokkaille lasten luontokerhotoiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: www.luontoliitto.fi/kessu/ajankohtaista-1/luontokerho-ohjaajakoulutus-jyvaskylassa

NUORTEN WALKERS-KAHVILA JA KATUPÄIVYSTYS SYNKKIS ETSIVÄT VAPAAEHTOISIA

Avoin koulutustilaisuus la 19.11. klo 10-16 Veturitalleilla, ilmoittaudu nyt!

Perjantai-iltaisin toimivat nuorten Walkers-kahvila Veturitalleilla sekä katupäivystys Synkkis etsivät aikuisia vapaaehtoisia. Kahvila on matalan kynnyksen toimintaa, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa turvallisesti. Katupäivystys kohtaa nuoria kaupungilla, ja päivystäjien tehtävänä on olla läsnä ja keskustella nuorten kanssa sekä tarvittaessa auttaa ja puuttua tilanteisiin. Molemmissa vapaaehtoiset työskentelevät yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa. Vapaaehtoisena voit olla mukana sen verran kuin itsellesi sopii. Jos toiminta kiinnostaa, tervetuloa koulutukseen!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Seppo Pohjolainen, seppo.pohjolainen (a) jkl.fi

WEBINAAREJA MIELENHALLINNASTA, ASUMISESTA JA SIJOITTAMISESTA

Ti 8.11., to 10.11. ja ti 22.11.

JYYn yhteistyökumppani OP järjestää kaikille avoimia webinaareja mielenhallinnasta, asumisesta ja sijoittamisesta. Webinaareja voi seurata netin kautta mistä tahansa. Tiistaina 8.11. pohditaan, miksi meillä on jatkuvasti kiire ja miten stressi vaikuttaa meihin. Torstaina 10.11. käsitellään asumisasioita, kuten omistus- ja vuokra-asumisen vertailua, asuntolainen korkoja ja kodin vakuuttamista. Tiistaina 22.11. aiheena ovat sijoittaminen sekä maailmantalouden näkymät.

Webinaarilinkki 8.11.: http://cloud.magneetto.com/op/2016_1108_mielenhallinnanmarraskuu/angular
Webinaarilinkki 10.11.: http://cloud.magneetto.com/op/2016_1110_asumisenilta/angular


Lähetä materiaalia Jyytisiin sähköisellä lomakkeella:
http://jyy.fi/jyytiset

Fanita JYYtä Facebookissa: http://jyy.fi/fb
JYY twiittaa: http://jyy.fi/twitter

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etuja ja järjestää monipuolista toimintaa. Jokainen Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelija on JYYn jäsen.

Lisätietoa JYYstä: http://jyy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *