JYY hakee jäseniä Kampus Kustannuksen toimitusneuvostoon

Kampus Kustannus on JYYn alainen, opiskelijavoimin toimiva pienkustantamo. Julkaisusarjassa on monipuolisesti sekä tieto- että kaunokirjallisuutta. Toimitusneuvosto päättää kustannusohjelmasta ja sen jäsenet toimivat kirjaprojekteissa kustannustoimittajina ja taittajina. Jäsenten tehtäviin voi kuulua myös edustusta myyntitapahtumissa sekä muita kustantamoon ja kirjoihin liittyviä asioita. Toimitusneuvostoon kaivataan innokkaita ja kirjoista kiinnostuneita toimijoita.

Varsinaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi toimintaan voivat tulla mukaan jatko-opiskelijat ja yliopiston opettajat. Toimitusneuvoston koko on 14 henkeä.

Toimitusneuvostoon haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi hakijan koko nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, sekä osaaminen ja motivaatio, jotka hakija toivoo otettavan huomioon valintaa tehtäessä. JYYn jäsenten kohdalla hakemuksesta on käytävä ilmi myös opiskelijanumero, tiedekunta ja pääaine. Hakemus toimitetaan hakuajan puitteissa ylioppilaskuntaan toiminnanjohtajalle.

Esityksen valittavista opiskelijaedustajista yliopistolle tekee yleisen valintatoimikunnan ehdotuksesta JYYn edustajisto kokouksessaan 7.12.2016. Tarvittaessa yleinen valintatoimikunta voi haastatella hakijoita.

Hakuaika tehtävään alkaa ilmoituksen nähtäville asettamisesta ja päättyy 29.11.2016 klo 12.00 torstaina 1.12. klo 24.

Lisätietoja

  • Kampus Kustannuksen puheenjohtaja Minna Keinänen
    minna.l.k.keinanen (a) student.jyu.fi
  • JYYn toiminnanjohtaja Mari Kröger
    toiminnanjohtaja (a) jyy.fi, 045 138 6816

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *