JYYn Hymyviikko 2016

JYYn perinteinen Hymyviikko tulee taas! Hymyviikkoa vietetään 28.11-2.12.2016

Pelastiko graduohjaaja tulevaisuutesi? Onko opiskelijaruokaloiden ruoka parempaa kuin äitisi? Helliikö sää kulkijaa? Vai haluaisitko vain kiittää rakkaita ystäväsi, jotka tukevat kun on tarve?

JYYn Hymyviikolla ideana on kerätä viikon ajan opiskelijoilta positiivista palautetta, kiitoksia ja kehuja opiskelusta, yliopistosta, elämästä ja ihan mistä vaan! JYYn Hymyviikko on vastakohta JYYn Valitusviikoille, jolloin nuriseminen ja valittaminen ovat keskiössä.

Anna siis sanaisen arkkusi laulaa, mairittele, ylistä, kehu ja kiitä JYYn Hymyviikolla!

Hymyjä voi antaa anonyymisti tai omalla nimellään. Tietyille tahoille osoitetut hymyt annetaan eteenpäin Hymyviikon jälkeen. Hymysi voit jättää oheiselle lomakkeella tai hymyjenkeräyspisteillä.

Lähetä hymysi

Hymyjenkeräyspisteet

Hymyviikon aikana palautetta voi antaa internetin lisäksi eri puolilla kampusta sijaitsevissa hymyjenkeräyspisteissä, joissa hymyjä hymyillen keräävät sosiaalivaliokunnan aktiivit. Hymyjä kerätään kampuksilla 28.11-1.12:

Ma 28.12 klo 11-13 Ilokivi
Ti 29.12 klo 11-13 Ilokivi
Ke 30.11 klo 11-13 Agora
To 1.12 klo 11-13 Agora

Voit jättää palautteesi joko nimelläsi tai nimettömänä. Hymyviikon jälkeen palautteet pyritään laittamaan eteenpäin tahoille, joita palaute koskee. Jos palautteessa on nimesi, välitetään se eteenpäin myös nimesi kera.

Hymyviikkoa on järjestetty vuodesta 2010, ja joka vuosi hymyjä annetaan satoja. Anna siis oma hymysi ja anna hyvän kiertää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *