JYYTISET viikolle 9/2017

JYYTISET viikolle 9

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 27.2.-5.3.2017

 • Uusintoja viime Jyytisistä: Tutorhaut, Jyrock ja Kulttuuritoimikunnan hakukierros
 • JYYn keskustoimiston aukioloajat remonttiin
 • Ilokiven viikon leffa on T2 Trainspotting
 • Tasa-arvoinen avioliittolaki tulee vihdoinkin voimaan
 • Uuden rehtorin valinta loppusuoralla
 • Sosiaalivaliokunnan kokous
 • Paina oma kangaskassisi low budget -pajassa
 • Futsal-Liigaa: Riemu-Ruutupaidat
 • Yleisöluento viipurista
 • Club Kaapin Tasa-arvoiset avioliittobileet

UUSINTOJA VIIME JYYTISISTÄ

Edelleen ajankohtaista!

 • Hae tutoriksi!
  Haku päättyy 10.3.
  Haluatko tutoriksi? Nyt on mahdollisuutesi hakea tulevalle syksylle uusien opiskelijoiden ohjaajaksi. Tule mukaan 140 tutorin huippuun joukkoon!
  Lisätietoja: http://r.jyu.fi/nA3
 • Hae kv-tutoriksi!
  Haku päättyy 1.3.
  Kv-tutor auttaa ulkomaalaisia opiskelijoita sopeutumaan uuteen maahan, kaupunkiin ja yliopistoon. Tutorit saavat koulutuksen sekä pienen palkkion. Tule kv-tutorinfoon kuulemaan lisää!
  Lisätietoja: www.facebook.com/events/1136336919825299
 • Tule talkoolaiseksi Jyrockiin!
  Festari järjestetään 21.-22.4. Ilokivessä
  Jyrock etsii aikaisempien vuosien tapaan reippaita, ahkeria ja loistavan festariasenteen omaavia talkoolaisia rakentamaan Keski-Suomen maineikkainta festivaalia.
  Lisätietoja: www.jyrock.fi/talkoo
 • Yliopiston kulttuuritoimikunnan hakukierros
  Hakuaika päättyy 28.2.
  Soitatko bändissä, tanssitko, näytteletkö tai järjestätkö kulttuuririentoja? Yliopiston kulttuuritoimikunta hakee vuosittain esiintyjiä yliopiston tapahtumiin sekä osallistuu kulttuuritapahtumien järjestelykustannuksiin.
  Lisätiedot ja hakuohjeet: http://r.jyu.fi/nnf

JYYN KESKUSTOIMISTON AUKIOLOAJAT REMONTTIIN

Palvelemme jatkossa ma-to klo 12-16 ja pe klo 12-15

Maaliskuun 1. päivästä alkaen JYYn keskustoimisto ylioppilastalo Ilokivellä palvelee maanantaista torstaihin klo 12-16 ja perjantaisin klo 12-15. Aiemmin ruokatunti sulki keskustoimiston ovet puoleksi tunniksi keskellä päivää, mutta jatkossa ovet ovat auki yhtäjaksoisesti — tosin ne avautuvat hieman myöhemmin kuin tähän asti.

ILOKIVEN VIIKON LEFFA ON T2 TRAINSPOTTING

Ma 27.2. & ti 28.2. klo 18 Ilokiven alakerrassa

Maanantaisin ja tiistaisin Ilokivessä pyörivät leffasarjat eli elokuvakeskuksen Valotus ja JYYn Kampus Kino yhdistävät tällä viikolla voimansa, kun ohjelmistossa on vain yksi elokuva: kauan odotettu Trainspotting-kulttiklassikon jatko-osa. Sekä maanantaina että tiistaina esitettävä elokuvassa Evan McGregorin näyttelemä Mark Renton kohtaa jälleen Spudin, Sick Boyn ja Begbien. Liput: opiskelijat 6€, muut 8€.

Ennakkoliput: www.zupticket.com

TASA-ARVOINEN AVIOLIITTOLAKI TULEE VIHDOINKIN VOIMAAN

Peace & love!

Taistelu kannatti! JYYnkin tukema tasa-arvoinen avioliittolaki astuu voimaan maaliskuun ensimmäinen päivä, jolloin kaikki parit sukupuoleen katsomatta voivat solmia keskenään avioliiton. Rakkautta kaikille!

UUDEN REHTORIN VALINTA LOPPUSUORALLA

Viisi kärkihakijaa on nyt valittu

Jyväskylän yliopiston uuden rehtorin valinta etenee. Mukana kisassa on enää viisi hakijaa: Helsingin yliopiston vararehtori Keijo Hämäläinen, professori Petri Karonen, dekaani Henrik Kunttu, dekaani Minna-Riitta Luukka ja dekaani Hanna-Leena Pesonen. Yliopiston hallitus tekee valintapäätöksen huhtikuun aikana. Rehtorin toimikausi alkaa elokuun alussa ja kestää viisi vuotta.

SOSIAALIVALIOKUNNAN KOKOUS

Ti 28.2 klo 16.15 Ilokiven ruokalan takaosassa

Tervetuloa kahvittelemaan ja keskustelemaan sosiaalivaliokunnan kokoukseen! Tällä kertaa puhutaan etenkin toimeentuloasioista ja suunnitellaan yhdessä JYYn viestintää opintotukimuutoksiin liittyen. Tule myös juomaan malja kuplivaa seuraavana päivänä voimaan astuvan tasa-arvoisen avioliittolain kunniaksi!

Lisätietoja: www.facebook.com/groups/147824125375567

PAINA OMA KANGASKASSISI LOW BUDGET -PAJASSA

To 2.3. klo 16-19 Suomen käsityön museolla

Kelläpä ei olisi kassille tarvetta, mutta kaupasta saatavat ovat kaikilla samanlaisia. Low budget –pajassa laitetaan luovuus peliin ja painetaan omat kuviot ekokassiin! Hiihtoloman kunniaksi pajassa on yhteistä tekemistä niin lapsille, nuorille kuin vanhemmillekin. Kaikki tarvittavat materiaalit löytyvät pajasta valmiiksi. Hinta 3€/kassi.

Lisätietoja: www.craftmuseum.fi/tiedotteet/17_low_budget_maaliskuu.htm

FUTSAL-LIIGAA: RIEMU-RUUTUPAIDAT

La 4.3. klo 14

Runkosarjan lopun siintäessä Riemu taistelee viimeisestä paikasta pudotuspeleihin. Lauantaina vieraaksi äärimmäisen tärkeään kamppailuun saapuu samasta sijoituksesta kamppaileva vaasalainen Ruutupaidat. Liput: aikuiset 8€, opiskelijat 4€, Riemu-kortilla ilmaiseksi. Tervetuloa Monnarille!

YLEISÖLUENTO VIIPURISTA

Ti 28.2. klo 16.15 Historican salissa H320

Viipurin kulttuurihistoriaan keskittyvä yleisöluentosarja jatkuu. Anu Koskivirta luennoi suomenkielisestä kulttuurista ja sosiaalisesta fennomaniasta Viipurissa vuosina 1800-1890.

Lisätietoja: http://jyvaskylanhistoriallinenyhdistys.blogspot.fi

CLUB KAAPIN TASA-ARVOISET AVIOLIITTOBILEET

La 4.3. klo 22-03 Ilokiven yläkerrassa

HLBTIQA-bileissä juhlistetaan keskiviikkona 1.3. voimaan astunutta tasavertaista avioliittolakia. Vakio-DJ:nä Kim Petrell ja vierailijana DJ Ljubovski. Liput: 3€/6€.

Lisätietoja: www.facebook.com/events/375165979508582

 


Lähetä materiaalia Jyytisiin sähköisellä lomakkeella:
http://jyy.fi/jyytiset

Fanita JYYtä Facebookissa: http://jyy.fi/fb
JYY twiittaa: http://jyy.fi/twitter

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etuja ja järjestää monipuolista toimintaa. Jokainen Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelija on JYYn jäsen.

Lisätietoa JYYstä: http://jyy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *