Tee kansikuva JYYn kalenteriin!

Miltä kuulostaisi mahdollisuus nähdä oman työn jälki kampuksilla opiskelijoiden käsissä päivittäin?

Etsimme lukuvuosittain opiskelijoillemme jaettavan JYYn kalenterin kansikuvalle tekijää. Kerro meille oma näkemyksesi JYY-kalenterin 2017-18 kansikuvasta. Voittotyö tulee koristamaan tuhansien kalentereiden kantta, lisäksi kansigraafikolle on luvassa 150 € palkkio.

Jos kiinnostuit, lähetä meille 24.4. alustava näkemyksesi kalenterin kansikuvasta ja halutessasi pari näytettä aiemmista vastaavista töistäsi. Tekniset yksityiskohdat kansikuvan viimeistelystä painovalmiiksi käydään läpi yhdessä. Kansikuvana voi toimia myös joku jo aiemmin tekemäsi teos.

Kaikki tyylit ja tekniikat ovat sallittuja. Emme halua tylsää opiskelijakalenterin kantta, joten ehdotukset saavat olla rohkeasti persoonallisia ja yllättäviä.

Ehdotukset: JYYn tiedottaja Maj Rasilainen, tiedottaja (a) jyy.fi

muokattu_kalenteri

JYYn vanhoja kalentereita herättämään inspiraatiota.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *