JYY hakee ympäristöviikon koordinaattoria syksylle

JYYn ympäristövaliokunta hakee koordinaattoria syksyn 2017 ympäristöviikolle. Ympäristöviikkoa on järjestetty jo useita vuosia, alkuun aktiivisten valiokuntalaisten kesken ja kolmena edellisenä vuonna projektikoordinaattorin sekä vapaaehtoisten yhteistyönä.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ympäristövaliokunta hakee koordinaattoria syksyn 2017 ympäristöviikolle. Ympäristöviikkoa on järjestetty jo useita vuosia, alkuun aktiivisten valiokuntalaisten kesken ja kolmena edellisenä vuonna projektikoordinaattorin sekä vapaaehtoisten yhteistyönä.

Koordinaattorin työ alkaa keväällä ympäristöviikon suunnittelulla ja päättyy syksyllä viikon jälkeen kirjoitettavaan raporttiin. Työtehtäviin kuuluvat ympäristöviikon tapahtumien ideointi ja järjestely, tapahtumista tiedottaminen sekä yhteydenpito valiokuntaan ja yhteistyökumppaneihin.

Työtä on eniten syys-lokakuussa ympäristöviikon toteutuksen aikaan, mutta etukäteisvalmisteluja tarvitaan toki myös jo ennen h-hetkeä. Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi, samoin aiempi kokemus ja tietämys projektityöskentelystä, tapahtuman järjestämisestä, tiedottamisesta, ympäristöasioista ja ryhmän johtamisesta. Tärkeintä on kuitenkin innostus ympäristövaikuttamiseen!

Koordinaattorina toimiminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia lisää ympäristöasioista, projektityöstä, viestinnästä ja ryhmän johtamisesta käytännössä. Apuna koordinaattorilla on ympäristövaliokunta. Tehtävästä maksetaan palkkio.

Hakuaika päättyy 23.4. Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen ronja.karkinen (a) hallitus.jyy.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 17.

 

Lisätietoja:

  • Ronja Karkinen, JYYn hallituksen ympäristövastaava
    ronja.karkinen (a) hallitus.jyy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *