JYYTISET viikoille 15-17/2017

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 10.4.-30.4.2017

 • Vielä ehdit tänä viikonloppuna
 • Keskustoimiston aukioloajoissa poikkeuksia
 • Kiinnostaako JYYn kehysektorin verkkoviestintä?
 • JYY hakee palstaviljelyvastaavaa kesäksi
 • JYY hakee ympäristöviikon koordinaattoria syksylle
 • Hyvinvointihulinat
 • JYYn toimeentuloinfo
 • Jyrock
 • Miltä Kortepohjan asukastoimikunta näyttää?
 • JYY mukana merkkimarkkinoilla!
 • JYY-Cooper
 • JYYn kokouksia
 • Tulevat elokuvat
 • Hyväntekeväisyyshölkkä 2017
 • Jyväskylä Students’ Art Festival
 • Kuje: Tyylitellen ”Making of -dokumentti” + Valmistujaisshow
 • JyväSpeksi 2017: KAOS – Hylättyjen hahmojen hotelli
 • Improvisaatioteatteria: Väärät miehet
 • Kirjailta
 • IDESCO Springfest 2017
 • Kiihkeää opiskelijaelämää 1970-luvulla -paneeli
 • Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian ilmaisia kokeilutunteja
 • Amazing Race Jyväskylä tulee taas!
 • JYYn & JAMKOn vappu: vappuhulinaa Kirkkopuistossa
 • JYYn vappupiknik Harjulla
 • Vappuradio JKL
 • Vappuvilske 2017
 • Vappuappro 2017
 • SYY-Jyväskylän vappusitsit

VIELÄ EHDIT TÄNÄ VIIKONLOPPUNA

 • Yliopiston pyöränhuoltotapahtuma
  La 8.4. klo 12-16 Liikunnan edustalla
  Perinteinen huippusuosittu tapahtuma, jossa JYPS-mekaanikot muun muassa opastavat pyörän kunnossapitämiseen ja huoltamiseen, vaihtavat mm. jarrupaloja, renkaita sekä vaihde- ja jarruvaijereita (yleisimmät mallit, myynnissä tapahtumapaikalla), tekevät muita peruspyöränhuoltoja ja antavat neuvoja. Huollot 2 € ja mahdollisesti vaihdettavien osien hinta.
  Lisätietoja: www.facebook.com/events/1445122132207445/

KESKUSTOIMISTON AUKIOLOAJOISSA POIKKEUKSIA

Jäsenpalvelusihteeri viettää pääsiäistä ja kouluttautuu

Keskustoimisto on suljettuna 13.-14.4. ja 17.4. pääsiäisen takia ja 21.4. ja 24.-25.4. jäsenpalvelusihteerin kouluttautumisen takia.

KIINNOSTAAKO JYYN KEHYSEKTORIN VERKKOVIESTINTÄ?

Hae 18.4. mennessä! Koulutus järjestetään 9.5. klo 9-16

Oletko kiinnostunut verkkoviestinnästä? Haluaisitko oppia siitä lisää ja auttaa JYYn kehitysyhteistyösektoria kehittämään näkyvyyttään ja verkkoidentiteettiään? Etsimme henkilöä, joka osallistuisi Kepan järjestämään Järjestön verkkosisällöt näkyviksi- koulutukseen ja joka sen jälkeen voisi sitoutua kehittämään ja hoitamaan sektorin verkkoviestintää vuoden 2017 loppuun asti. Kehysektori maksaa matkakustannuksen Jyväskylästä Helsinkiin ja takaisin ja kurssin osallistumismaksut. Jos olet kiinnostunut, laita viestiä JYYn kv-asiantuntijalle (kv-asiantuntija@jyy.fi) ja kerro lyhyesti motivaatiostasi.

Lisätietoja: www.kepa.fi/tapahtumat/2017-05-jarjeston-verkkosisallot-nakyviksi

JYY HAKEE PALSTAVILJELYVASTAAVAA KESÄKSI

Hae ke 19.4. mennessä

Oletko kiinnostunut palstaviljelystä? JYY hakee jälleen tälle kesälle palstaviljelyvastaavaa jakamaan Kuokkalan palstoja opiskelijoille ja auttamaan viljelijöitä alkuun. Palstaviljelyvastaavalle maksetaan pieni palkkio.  Kiinnostuitko? Katso lisätietoja-kohdasta hakuohjeet.

Lisätietoja: jyy.fi/2017/04/07/jyy-hakee-palstaviljelyvastaavaa-kesaksi/

JYY HAKEE YMPÄRISTÖVIIKON KOORDINAATTORIA SYKSYLLE

Hae su 23.4. mennessä

Syys-lokakuussa järjestettävä ympäristöviikko lähestyy, ja sen valmisteluun kaivataan koordinaattoria. Koordinaattori ideoi ja vastaa ympäristöviikon järjestelyistä. Apuna koordinaattorilla on ympäristövaliokunta. Tehtävästä maksetaan palkkio. Kiinnostuitko? Katso lisää lisätietoja-kohdasta.

Lisätietoja: jyy.fi/2017/04/07/jyy-hakee-ymparistoviikon-koordinaattoria-syksylle/

HYVINVOINTIHULINAT

Ti 25.4. klo 11-14 Ruusupuiston aulassa

JYY, YTHS, Korkeakoululiikunta, yliopisto sekä monet muut yhteistyökumppanit järjestävät hyvinvointiin liittyvät huikeat hulinat! Ruusupuiston aulassa on tarjolla paljon tietoa ja toimintaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen monilta eri toimijoilta. Seuraa JYYn ja YTHS Jyväskylä:n Facebook-sivuja tapahtuman tiedotuksen suhteen, lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: www.facebook.com/YTHSJyvaskyla

JYYN TOIMEENTULOINFO

Ti 25.4 klo 12-13 Ruusupuiston aulassa

Hyvinvointihulinoiden yhteydessä järjestetään Ruusupuiston aulassa myös JYYn toimeentuloinfo! Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle kyselemään ja kuuntelemaan tiukkaa asiaa tulevista opintotuen muutoksista sekä työnhakuun ja uraohjaukseen liittyen. Tätä ei kannata missata.

Lisätietoja: Tulossa pian Facebookkiin ja JYYn sivuille

JYROCK

Pe-la 21.– 22.4.2017 Ilokivessä

Jo vuodesta 1985 järjestetty sisäfestivaali Jyrock palaa vuoden tauon jälkeen takaisin synnyinsijoilleen Jyväskylän Ylioppilastalo Ilokiveen! Jyrockin kotina alusta asti toiminut Ilokivi on kokenut täydellisen peruskorjauksen, ja festivaalilla on nyt käytössään hengästyttävän upeat tilat täynnä kromia ja kimallusta! Festivaali esittelee kiinnostavimmat kotimaiset bändit, yhdessä Tanskan nousevimpiin nimiin kuuluvien yhtyeiden kera! Liput: 2 päivää 40€, 2 päivää (opiskelija) 33€ ja 1 päivä 23€. Lippuja voi ostaa ennakkoon netissä Liveton kautta, JYYn keskustoimistolta Ilokivestä ja Beyondista.

Lisätietoja: www.jyrock.fi/

MILTÄ KORTEPOHJAN ASUKASTOIMIKUNTA NÄYTTÄÄ?

Osallistu viimeistään 24.4.

Suunnittele Kortepohjan ylioppilaskylän asukastoimikunnalle logo, joka kuvastaa ylioppilaskylää ja sen asukkaita, herättää mielenkiinnon ja toimii sekä viestinnässä että muussa näkyvässä toiminnassa esimerkiksi lipun tai bannerin muodossa. Logokilpailun voittaja pääsee saunomaan haluamassaan seurassa B-talon tilaussaunalle kolme kertaa vuoden 2017 aikana ja saa saunaherkkujen ostamista varten 25 euron lahjakortin ruokakauppaan. Toivomme, että logo toimii sekä värillisenä että harmaasävyisenä. Toivottuja tiedostomuotoja ovat .pdf ja .jpg.

Ehdotukset: JYYn asukasisännöitsijä Mari Lähteenmäki, asukasneuvonta@jyy.fi, otsikolla ”Asukastoimikunnan logo”

JYY MUKANA MERKKIMARKKINOILLA

Ti 18.4. klo 10-15

Hylkää ylioppilaslyyra ja tee yo-lakistasi ylioppilaskuntalakki JYYn omalla lakkimerkillä. Myynnissä myös JYYn laulukirjoja ja haalarimerkkejä.

JYY-COOPER

Ti 25.4 klo 16-19 Kampuksen kentällä

Tule haastamaan itsesi, karistamaan mahdolliset koululiikunnan Cooper-traumat sekä nauttimaan reippaasta ja kannustavasta menosta Kampuksen kentälle!
Lisätietoja: www.jyy.fi/cooper

JYYN KOKOUKSIA

Kahvia ja keskustelua!

 • KV-valiokunnan kokous
  Ti 11.4. klo 16.15 Ilokiven ruokalan takaosassa
  Kv-valiokunta kokoustaa jälleen, teetä, kahvia ja sämpylöitä tarjolla! Tervetuloa kaikki kansainvälisyydestä kiinnostuneet!
  Lisätietoja: www.facebook.com/events/810155039131910
 • Liikuntavaliokunnan kokous
  Ti 18.4 klo 16.15-18.00 Ilokiven ruokalan takaosassa
  Lukuvuoden viimeisessä liikuntavaliokunnan kokouksessa on tarjolla liikuttavaa asiaa, mukavia ihmisiä sekä hyvää kokousevästä. Tervetuloa!
  Lisätietoja: www.facebook.com/groups/256498882731/
 • Ympäristövaliokunnan kokous
  To 27.4. klo 16.15 Ilokiven ruokalan takaosassa
  Tervetuloa mukaan puhumaan kevään viimeisistä ja syksyn ensimmäisistä asioista!
  Lisätietoja: www.facebook.com/groups/279387492117030/

TULEVAT ELOKUVAT

Leffat: www.ilokivi.fi
Ennakkoliput: www.zupticket.com

 • Valotus-elokuvasarja: La grande illusion (Suuri illuusio)
  Ma 10.4. klo 18 Ilokiven alakerrassa
  Suuri illuusio on humaani, sodanvastainen, lukuisten tarinoiden elokuva. Elokuvahistorioitsija Peter von Bagh on sanonut sen kuuluvan elämää suurempien elokuvien joukkoon. Elokuva on ollut parhaan elokuvan Oscar -ehdokkaana vuonna 1939. Elokuvan musiikin säveltänyt Joseph Kosma on säveltänyt musiikin yli sataan elokuvaan ja on tunnettu kuuluisista chansoneistaan mm. ”Kuolleet lehdet” (”les Feuilles Mortes”) ja ”Barbara”. lehdet” (”les Feuilles Mortes”) ja ”Barbara”. Elokuva on osa ranskalaisen elokuvan sarjaa, jossa nähdään elokuvia, jotka eivät ole levityksessä Suomessa. Liput: opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 6€, muut 8€.
 • Valotus-elokuvasarja: The Salesman (Forushande)
  Ma 10.4. klo 20.30 Ilokiven alakerrassa
  Iranilais-ranskalaisessa draamaelokuvassa pahaa-aavistamattoman nuorenparin elämä suistuu raiteiltaan heidän muutettuaan asuntoon, jonka entisen asukkaan epäillään harjoittaneen siinä prostituutiota. Ohjaus ja käsikirjoitus Asghar Farhadi, pääosissa Shahab Hosseini ja Taraneh Alidoosti. Cannesin elokuvajuhlilla palkittiin sekä Farhadin käsikirjoitus että Hosseinin näyttelijänsuoritus. The Salesman voitti juuri parhaan vieraskielisen elokuvan Oscar-palkinnon. Liput: opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 6€, muut 8€.
 • Kampus Kino: Elle (2016)
  Ti 11.4. klo 18 Ilokiven alakerta
  Mitä tapahtuu, kun rikas ja vaikutusvaltainen videopelifirman johtaja Michèle Leblanc joutuu naamioituneen hyökkääjän raiskaamaksi omassa kodissaan? Alkaa vaarallinen kostojahti, jossa Leblanc heikkouden merkkejä osoittamatta tekee kaikkensa saadakseen häntä vainoavan pahoinpitelijän kiinni. Liput: opiskelijat 6€, muut 8€.
 • Kampus Kino: Life, Animated (2016)
  Ti 18.4. klo 18 Ilokiven alakerta
  Life, Animated on Roger Ross Williamsin ohjaama osittain animoitu dokumenttielokuva aikuisuuden kynnykselle kasvaneesta Owen Suskindista, joka todettiin pienenä poikana vaikeasti autistiseksi. Hänen elämänsä sai kuitenkin uuden käänteen Disney-intohimon avulla: Owen oppi kommunikoimaan uudelleen piirrettyjen säännöillä, ja hänen perheensä sai häneen taas yhteyden. Liput: opiskelijat 6€, muut 8€.
 • KAVI-sarja: Äiti ja Huora (La maman et la putain), 1973
  Ti 18.4. klo 20.30 Ilokiven alakerta
  Nuoret pariisilaiset Alexandre, Marie ja Veronika viettelevät, haavoittavat ja repivät rikki toisiaan. Heidän poseerauksistaan ja petoksistaan, intohimon haihtuvista purkauksista kasvaa sydäntä raastava tuhon psykodraama. Tämän elokuvan rakkaudet ovat vaarallisia kaikille osapuolille, ne tuntuvat nousevan persoonallisuuden pimeistä syövereistä ja jäävät selittämättömiksi henkilöille itselleenkin. Liput: 5€.
 • Valotus-elokuvasarja: Jacques – Elämä merellä
  Ma 24.4. klo 18 Ilokiven alakerrassa
  unaisesta piposta ja palkituista dokumenttielokuvista tunnetun legendaarisen Jacques Cousteaun elämäkertaelokuvasta ei puutu upeita kuvia merenalaisesta maailmasta, joka oli Cousteaulle kaikki kaikessa. Liput: opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 6€, muut 8€.
 • Kuukauden pohjoismainen elokuva: Kommuuni
  Ma 24.4. klo 20.30 Ilokiven alakerrassa
  Erikillä ja Annalla on unelma ja he päättävät muuttaa yhdessä tyttärensä Frejan kanssa Kööpenhaminan hienolle alueelle ja perustaa kommuunin. Talo on pian täynnä iloa, elämää, asukaskokouksia, illallisia ja juhlia. Kommuuni tarjoaa ystävyyttä, rakkautta ja yhdessäoloa kunnes eräs rakkaussuhde asettaa koko kommuunin koetukselle. Kommuuni on tunnetun ohjaajan Thomas Vinterbergin uusi komediantäyteinen draamaelokuva. Elokuva on saanut inspiraatiota ohjaajan omista lapsuudenkokemuksista. Liput: opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 6€, muut 8€.
 • Kampus Kino: Ghost in the Shell (2017)
  Ti 25.4. klo 18 Ilokiven alakerta
  Ghost in the Shell on Rupert Sandersin samannimiseen mangasarjaan pohjautuva scifi-elokuva, jossa kyborgipoliisi Majuri (Scarlett Johansson) taistelee kyberterrorismia vastaan rikosyksikkönsä tuella. Liput: opiskelijat 6€, muut 8€.
 • Kampus Kino: Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
  Su 30.4. klo 15 Ilokiven alakerta
  Siinä missä jouluna kuuluu katsoa ’Ihmeellinen on elämä’ ja itsenäisyyspäivänä ’Tuntematon sotilas’, pitäisi jokaisen nykyisen ja entisen ylioppilasnuoren katsoa vappuisin ’Oi, aika vanha, kultainen…!’ Elokuva kertoo maalta vanhaan opiskelukaupunkiinsa palaavasta jämäkästä ikuisesta ylioppilaasta, joka yhden vappuaaton aikana laittaa ystäviensä asiat kuntoon rempseän ryypiskelyn avulla. Vappuun ei ole mahdollista saada parempaa lähtölaukausta. Vapaa pääsy!

HYVÄNTEKEVÄISYYSHÖLKKÄ 2017

Ke 19.4. klo 14 alkaen Mattilanniemen rannassa
Jyväskylän YK-yhdistys järjestää rennon ja vapputeemaisen hölkkätapahtuman, jossa osallistujat kiertävät joko 10 km tai 5 km pituisen lenkin Jyväsjärven ympäri hyvän asian vuoksi! Tapahtuman tuotoista osa lahjoitetaan osa JYYn kehitysyhteistyöhankkeeseen Intiaan ja loput osallistujan oman valinnan mukaan joko UNICEFille tai Punaiselle Ristille. 5 euron osallistumismaksuun sisältyy letkeä alkujumppa ennen reitille kirmaamista, pientä evästä ja virvokkeita. Paras vappupukeutuja palkitaan huikealla leffalippupalkinnolla ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan leffalippu!

Lisätietoja: www.facebook.com/events/290282601392735/

JYVÄSKYLÄ STUDENTS’ ART FESTIVAL

Pe-la 5.-6.5. Musicalla, hae mukaan tekijäksi viimeistään 12.4.

Students’ Art Festival on suunnattu kaikille suomalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta ja kulttuurista. Festivaalin ohjelmaan sisältää opiskelijoiden esityksiä (teatteri, musiikki, tanssi, runous), taidenäyttelyitä (mm. valokuvia, maalauksia ja lisätty todellisuus (AR) esittely) sekä interaktiivinen taidetyöpaja (mm. taide- ja musiikkiterapiaa, tanssia yms). Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lähde tekemään tapahtumaan ja lähetä hakemus: goo.gl/forms/eue4z4TJg1JriYn13

Lisätietoja: www.facebook.com/JSAF2017/

KUJE: TYYLITELLEN ”MAKING OF -DOKUMENTTI” + VALMISTUJAISSHOW

Ke 12.4. klo 19 Katseessa

Kujeen Tyylitellen uppoutuu koko illan ajaksi yhteen aikakauteen tai tyylilajiin. Huhtikuun tyylilajina nähdään ”Making of -dokumentti”. Lisäksi lavalla nähdään Kujeen ImproKampukselta valmistuvien opiskelijoiden oma valmistujaisshow. Ennakkkoliput 12/8€, liput ovelta 13/9€, K18

Lisätietoja: www.facebook.com/events/402622043438915/

JYVÄSPEKSI 2017: KAOS – HYLÄTTYJEN HAHMOJEN HOTELLI

Pe 21.4. klo 18 (ensi-ilta, muut esitysajat lisätietoja-linkistä) Musican salissa M103

On aika JyväSpeksin ja vuoden 2017 hätkähdyttävän speksiesityksen: KAOS – Hylättyjen hahmojen hotelli!
Luvassa on musiikkia, tanssia ja improvisaatiota pursuava kokemus, jollaista ei rahalla saa! Paitsi tietysti pääsylipun huokealla hinnalla. Liput 8 euroa (6 euroa sponsoroivien ainejärjestöjen jäsenille). Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoja: www.facebook.com/events/1280464845335116/

IMPROVISAATIOTEATTERIA: VÄÄRÄT MIEHET

To 27.4. klo 19 Teatteri Miilulla

Yhden tunnin, kahden näyttelijän ja lukemattomien hahmojen improvisoitu näytelmä. Huumoria ja oikeita tunteita, ei käsikirjoitusta. Liput opiskelijoille 5€, muille 7€.

Lisätietoja: www.facebook.com/events/1882728405272383/

KIRJAILTA

To 20.4. klo 18 Kortepohjan kirjastossa

Kevään viimeisessä kirjaillassa laitetaan elämä järjestykseen – tai ainakin tavarat! – ja tutustutaan sodanjälkeiseen Napoliin sekä erääseen kuningattareen. Lämpimästi tervetuloa!
Lisätietoja: www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kortepohja

IDESCO SPRINGFEST 2017

Thu 27.4., klo. 18.30-22.00 Ilokivi Restaurant

IDESCO (in cooperation with SIA) organises their grand annual get together. We offer food, great activities and the best place to get together with other international degree students. The event will end at 22.00, by which we will move on to the next place for an after-party. A member of IDESCO, the event is free. If you are not a member, you can choose to pay the entrance fee (3 €) or become a member of IDESCO (3 €). We will provide food and snacks, you just bring your own drinks (non-alcoholic!) and your good mood.

More information: soon on Facebook

KIIHKEÄÄ OPISKELIJAELÄMÄÄ 1970-LUVULLA -PANEELI

Ma 24.4. klo 18-20 Jyväskylän yliopiston vanhassa juhlasalissa S212

Opiskelijaliike politisoitui vahvasti myös Jyväskylän yliopistossa 1960-lopussa. Vasemmistovirtaus oli vahva erityisesti 1970-luvun alkupuolella – kantaa otettiin, mielenosoituksia järjestettiin, vallankumousta suunniteltiin.  Jyväskylän Opiskelevat Sosialistit (JOS) veti puoleensa monet aikansa älyköt.  Ylioppilaskuntaa johdettiin vasemmiston ja keskustan yhteisin voimin. Jyväskylän Opiskeleva Oikeisto (JOO) koetti pistää tiukasti kampoihin. Suuret kysymykset liittyivät hallinnon- ja tutkinnonuudistukseen. ”Mies ja ääni” -iskulause ja FYTT olivat opiskelijoiden huulilla. Vai olivatko sittenkään kaikkien?

Lisätietoja: www.epressi.com/tiedotteet/tiede-ja-tutkimus/kiihkeaa-opiskelijaelamaa-1970-luvun-jyvaskylassa.html

JYVÄSKYLÄN SIRKUSKOULUN JA PARKOUR AKATEMIAN ILMAISIA KOKEILUTUNTEJA

Ma-to 10.4.-13.4.

Kokeilutunneille ovat kaikki aiemmasta harrastustaustasta tai taitotasosta riippumatta tervetulleita. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Senkun ilmestyt paikalle ja pistät kanssamme tohinaksi! Tuo kaverisikin mukaan!

Lisätietoja: www.facebook.com/events/1373094532770427

 

AMAZING RACE JYVÄSKYLÄ TULEE TAAS!

Su 30.4., ilmoittautuminen alkaa ma 10.4. klo 12

Amazing Race Jyväskylä on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan yhteistyössä järjestämä kaupunkisuunnistuskilpailu. Kilpailuun osallistutaan neljän hengen joukkueissa ja yhteensä nämä 150 joukkuetta suunnistavat vihjeiden avulla ympäri kaupunkia, etsien paikallisten yritysten ja opiskelijajärjestöjen pitämiä toiminnallisia rasteja.  Osallistumismaksu: 28€/joukkue

Lisätietoja: www.amazingracejkl.fi

JYYN & JAMKON VAPPU: VAPPUHULINAA KIRKKOPUISTOSSA

Su 30.4. klo 17.00 Kirkkopuistossa
Opiskelijoiden vappu on pian taas täällä! Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOn yhteisessä vapputapahtumassa kuullaan legendaarisen puhallinorkesteri Puhkupillien musisointia ja säväyttäviä vappupuheita. Koko vappuisan komeuden kruunaa kaupunkisuunnistuskilpailu Amazing Race Jyväskylän palkintojenjako. Minna Canthin lakituksen hoitaa Amazing Race Jyväskylän voittajajoukkue.

Lisätietoja: www.facebook.com/events/606993472787781/

JYYN VAPPUPIKNIK HARJULLA

Ma 1.5. klo 12 Harjulla

JYYn vappupiknik Harjulla on oivallinen tapa herätä vappupöhnästä. Iltapäivän musiikillisesta annista vastaa soolona Harjulle laskeutuva omintakeisesta musiikistaan tunnettu Risto. Kulttuuriyhdistys Karkee tuo rinteille kansankulttuurin iloisine viuluineen ja vie kaikki tykeimmät simasuut katrillin pyörteisiin. Harjun rinteen levymusiikista vastaa SoulKemia. SoulKemian DJ Megamatin ja DJ Soul Valpion vinyylit viheltävät jazzin, soulin ja hip hopin ilosanomaa.

Lisätietoja: www.facebook.com/events/758409294307598/

VAPPURADIO JKL

Ma 24.4. klo 10 – Ma 1.5. klo 18

Vappuradio JKL on journalistiikan opiskelijoiden eli lööppiläisten kehittämä radiotuotanto, joka pyörii nettiradiona (www.vappuradiojkl.net) aamusta iltaan. Ohjelma-aiheet vaihtelevat seksistä urheiluun ja intistä räppiin. Lähetyksissä kuullaan myös mielenkiintoisia vieraita. Tekijätiimissä on tänä vuonna ensi kertaa mukana muita ainejärjestöjä, kuten puheviestijöiden Parku!
Lisätietoja: www.facebook.com/vappuradiojkl/

VAPPUVILSKE 2017

To 20.4 klo 16 Alban rannassa, ennakkoilmoittautuminen alkaa 10.4. klo 12

Perinteinen Vappuvilske järjestetään jälleen! Kyseessä on joukkuekilpailu, jossa suoritetaan hulvattoman haastavia rastitehtäviä 3-6 hengen joukkueissa. Ennakkolippu kustantaa 3 euroa ja paikan päältä ostettuna hinta on 4 euroa. Kerää siis tiimi kasaan ja tule kisaamaan Vapun 2017 kuninkuudesta!

Lisätietoja: www.facebook.com/events/752213648288728/

VAPPUAPPRO 2017

Ke 19.4 klo 17 Lounaispuisto, ennakkolipunmyynti alkaa 12.4. klo 12

Poikkitieteellinen Vappuapprossa on tarkoituksena kiertää Jyväskylän erilaisia baareja ja ravintoloita läpi ja kerätä suorituspassiin merkintöjä. Appropassin hinta on ennakkoon 4 euroa ja lähtöpaikalta 5 euroa. Ilta huipentuu jatkoilla Club Escapessa, jossa pääset palauttamaan appropassisi tentaattorille ja saat hyväksytystä suorituksesta haalarimerkin.

Lisätietoja: www.facebook.com/events/691122647734543/

SYY-JYVÄSKYLÄN VAPPUSITSIT

Ke 26.4. klo 18 Ilokiven yläkerrassa

SYY-Jyväskylän legendaariset vappusitsit yhteiskuntatieteilijöille tulevat taas! Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 7.4. Hinta jäsenille 15€/10€, ei-jäsenille 17€/12€. YFIläinen, ota kaveri matkaan ja tule juhlimaan vapun parhaita sitsejä!

Lisätietoja: www.facebook.com/events/203705616789955/


 

Lähetä materiaalia Jyytisiin sähköisellä lomakkeella:
jyy.fi/jyytiset

Fanita JYYtä Facebookissa:jyy.fi/fb
JYY twiittaa: jyy.fi/twitter

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etuja ja järjestää monipuolista toimintaa. Jokainen Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelija on JYYn jäsen.

Lisätietoa JYYstä: jyy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *