JYY hakee tiedottajan sijaista

Oletko sinä porukan sulavin somehai ja vuorovaikutteisen viestinnän seuraava iso nimi? Jos olet, jatka lukemista.


Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee tiedottajan sijaista ajalle 1.8.2017-30.6.2018. Olemme yli 12 000 yliopisto-opiskelijan muodostama julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Tiedottajana tehtäviisi kuuluu päävastuu ylioppilaskunnan viestinnästä: työ pitää sisällään edunvalvonta-, vaikuttamis- ja tapahtumaviestintää, viestinnän koordinointia ja kehittämistä. Viestintäkieliämme ovat suomi ja englanti. Tiedottajana vastaat myös JYYn graafisesta ilmeestä. Työssäsi pääset esiintymään ja toivommekin, että olet ihmisläheinen tyyppi, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä ja jolla on intoa ja kykyä oppia uutta.

Edellytämme sinulta:

 • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • kokemusta sosiaalisesta mediasta
 • valmiuksia verkkosivujen ylläpitoon ja kehittämiseen
 • korkeakouluopintoja

Eduksi on, jos

 • osaat käyttää taitto-ohjelmistoja (meillä käytössä Adobe InDesign ja PhotoShop)
 • hallitset videoiden tuottamisen
 • tunnet yliopistoyhteisöä tai ylioppilaskuntien toimintaa

Uutena tulokkaana pääset osaksi hauskaa ja kannustavaa työyhteisöämme, jossa suhtaudumme työhömme intohimolla mutta vältämme turhantärkeyttä. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 1810,46 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Tuntuuko siltä, että olemme luodut toisillemme? Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen toiminnanjohtaja (a) jyy.fi tiistaihin 2.5.2017 klo 16.00 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Tiedottajan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään 9.-10.5.2017 ja perehdytystä kesäkuussa erikseen sovittavana aikana.

Lisätietoja:

 • JYYn toiminnanjohtaja Mari Kröger
  toiminnanjohtaja (a) jyy.fi
 • JYYn hallituksen puheenjohtaja Teemu Vasama
  pj (a) hallitus.jyy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *