Järjestö: Ilmoittaudu lukuvuoden 2017-18 avajaismessuille

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja Jyväskylän yliopisto järjestävät Lukuvuoden avajaismessut keskiviikkona 30. elokuuta 2017 klo 9.30-16 Mattilanniemessä Agora-rakennuksella. Messuilla uudet opiskelijat käyvät tiedekunnittain infotilaisuuksissa sekä saavat opiskelijakorttinsa ja niihin voimassa olevat lukuvuositarrat.

Infojen yhteydessä järjestetään perinteiset avajaismessut, joilla opiskelijaystävällistä toimintaa tekevät järjestöt ja muut opiskelijaelämään liittyvät tahot pääsevät esittelemään itseään ja toimintaansa fukseille. Messut tarjoavat loistavan tilaisuuden päästä tekemisiin opiskelijoiden kanssa, sillä paikalle odotetaan päivän aikana vähintään 1500 opiskelijaa. Messuilla on nähtävää myös vanhemmille opiskelijoille, ja avajaismessujen jälkeen Agoran pihanurmella käynnistyy piknik-tapahtuma, jossa opiskelijoille on tarjolla rentoa ohjelmaa, musiikkia ja pientä purtavaa.

Messuille osallistuminen on järjestöille ja muille esittelijöille ilmaista. Tilaa on kuitenkin rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pikaisesti.

Avajaismessuhulinaa

Ilmoittautumisohjeet

Täytä alla oleva lomake 26.5. mennessä. Tutustu myös alla oleviin käytännön ohjeisiin.

Ilmoittautuneet järjestöt saavat elokuussa lisätietoja messujärjestelyistä.

Käytännön ohjeita

 • Esittelypöydät ovat messutilassa valmiina, joten paikalle tarvitsee tuoda vain omat esittelymateriaalit.
 • Messualuetta on Agoran aula sekä rakennuksen Jyväsjärven puoleinen piha. Osa esittelypisteistä sijoitetaan ulkotiloihin.
 • Varaudu siihen, että tunnelma on tiivis! Sekä järjestöjä että opiskelijoita on avajaismessuilla paljon ja tila on rajallinen, joten messupaikat ovat valitettavan pieniä.
 • Rakennuksen ulkopuolelle on mahdollista tulla myös oman teltan kanssa. Valmiilla messupaikoilla on ahtaampaa ja pöydät joudutaan jakamaan useiden järjestöjen kesken, joten omaa telttaa kannattaa harkita, mikäli sellainen on mahdollista saada käyttöön.
 • Esittelypisteet jaetaan ja merkitään etukäteen. Saman alan järjestöt sijoitetaan lähekkäin mahdollisuuksien mukaan.
 • Paikalle kannattaa saapua valmistelemaan omaa ständiä hyvissä ajoin, jotta messujen alkaessa kaikki valmista.
 • Messupaikoille pyritään järjestämään sähköä, mutta se ei välttämättä onnistu aivan kaikkialle ja tilaa on käytössä rajallisesti, joten kannattaa harkita, mitkä sähkölaitteet ovat välttämättömiä. Sähköä tarvitsevien järjestöjen on syytä varustautua mahdollisimman pitkällä jatkojohdolla.
 • DJ:t vastaavat musiikin soittamisesta sisällä Agorassa, joten äänekäs musiikin popittaminen ei siellä käy.

Lisätietoja avajaismessuista

 • JYYn tiedottaja
  tiedottaja (a) jyy.fi | 050 352 9591
 • JY:n opintohallintopäällikkö Tuula Maijanen
  tuula.maijanen (a) jyu.fi | 050 054 6003

Opiskelijajärjestöjen ja JYYn yhteistyökumppanien kannattaa olla ensisijaisesti yhteydessä JYYn tiedottajaan ja yliopistotoimijoiden sekä yliopiston yhteistyötahojen Tuulaan.

Ilmoittautumislomake

 • Lähetämme tähän osoitteeseen lisätietoa messuista. Varmista, että se tulee oikein!
 • Messupaikoille pyritään järjestämään sähköä, mutta se ei välttämättä onnistu aivan kaikkialle ja myös pöytätilaa on käytössä rajallisesti, joten kannattaa harkita tarkasti, mitkä sähkölaitteet ovat välttämättömiä.
 • Valmiilla messupaikoilla on ahtaampaa ja pöydät joudutaan jakamaan useiden järjestöjen kesken, joten omaa telttaa kannattaa harkita, jos sellainen on käytettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *