Etsimme Reilu yliopisto -koordinaattoria

JYY ja Jyväskylän yliopisto etsivät koordinaattoria projektille, jonka tavoitteena on reilun kaupan tuotteiden edistäminen ja Reilun kaupan korkeakoulun arvonimen säilyttäminen. Reilun korkeakoulun on sitouduttava käyttämään Reilun kaupan tuotteita omissa hankinnoissaan ja tiedottamaan Reilusta kaupasta henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Reilu yliopisto -koordinaattorin rooliin kuuluu yhteydenpitoa ja vaikuttamista tiedekuntiin, ainejärjestöihin sekä opiskelijaravintoloihin, ja tavoitteena edistää Reilun kaupan tuotteiden käyttöä. Lisäksi koordinaattori järjestää tempauksia ja kokouksia. Projektia toteutetaan läheisessä yhteistyössä JYYn kehitysyhteistyövaliokunnan kanssa. Koordinaattori raportoi valiokunnalle säännöllisesti projektin edistymisestä. Koordinaattoreilta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, motivaatiota ja kiinnostusta vaikuttamiseen Reilun kaupan puolesta.

Tehtävästä maksetaan 300 € palkkio/vuosi ja koordinaattorilta edellytetään sitoutumista tehtävään vähintään vuodeksi.  Varsinainen pesti alkaa elokuussa, perehdytys pidetään keväällä tai erikseen sovittavana aikana.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi JYYn kv-asiantuntijalle (kv-asiantuntija (at) jyy.fi) to 18.5. klo 16.00 mennessä. Haastattelut pidetään 22. – 23.5.

Lisätietoja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *