Edustajistoryhmät

Alvarin unioni

Alvarin unioni tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen väylän lähteä vaikuttamaan omiin asioihinsa yhdessä yli tiedekuntarajojen. Sinun, minun, kaikkien. Jos koet arvomme ja tavoitteemme omiksesi, olet tervetullut mukaan toimintaan!

Jyviva — Jyväskylän yliopiston vihreä vasemmisto

Jyviva kamppailee tasa-arvon, ympäristön, demokratian ja elävän kulttuurin puolesta JYYssä ja kaikkialla kaupunkitilassa. Yleistä opiskelijan etua ei ole, vaan päätösten takana on aina arvovalintoja. Järjestämme toimintaa leffailloista ja retkistä ylioppilaskuntavaikuttamiseen. Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän Keskustaopiskelijat (JOK)

Jyväskylän Keskustaopiskelijat on aktiivinen JYY-toimijoiden yhteisö. Edustajistossa toimimme muun muassa opiskelijoiden hyvinvoinnin, mahdollisuuksien tasa-arvon sekä opiskelijaystävällisemmän Jyväskylän puolesta. Pyrimme kaikessa päätöksenteossa vastuullisuuteen ja tasavertaisuuteen.

Jyväskylän Kokoomusopiskelijat

Kokoomusopiskelijat ovat ajamassa ylioppilaskunnan jäsenten etua edustajistossa herättäen keskustelua ylioppilaskunnan roolista, edistäen joustavaa korkeakoulupolitiikkaa ja tuomalla mukaan uutta näkökulmaa. Olemme reilusti sitoutuneita ja vaikutamme myös kuntapolitiikassa. Innostu ja tule mukaan!

JYYn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat toimii edustajistossa opiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja joustavien opintomahdollisuuksien puolesta. Haluamme ylioppilaskunnan olevan aktiivinen yhteiskunnallinen toimija edistäen kestävää kehitystä niin kampuksella kuin kaupungissa.

Luonnontieteilijät

Rationaaliseen ajatteluun ja faktoihin perustuvaan päätöksentekoon keskittyvä, puoluepoliittisesti sitoutumaton luonnontieteilijöistä koostuva ryhmä.

Pörssi & Dumppi

Pörssi&Dumppi, tuttavallisemmin P&D, on puoluepoliittisesti sitoutumaton kahden suuren ainejärjestön pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Seuraa kuulumisiamme P&D:n sivuilta www.porssidumppi.com, tai lähde mukaan edustajiston kokouksiin vaikuttamaan!