Järjestöklinikka

Järjestötoiminta on erittäin tärkeä tekijä opiskelijan hyvinvoinnin ja aktiivisuuden edistäjänä sekä opiskelijakulttuurin ylläpitäjänä. Järjestöaktiivit ovat toiminnan kivijalka. Omalla vapaaehtoisuudellaan he luovat mahdollisuuksia hauskalle, mielenkiintoiselle ja mukaansatempaavalle toiminnalle. Tämän lisäksi järjestöillä on oma edunvalvonnallinen tehtävänsä, jonka kautta tuetaan opiskelijoiden arkea. Vuoden aikana jokainen järjestöaktiivi kohtaa omat haasteensa, joihin ratkaisun löytäminen voi viedä tekijöiltä paljon aikaa ja resursseja. Välillä oman pestin hoitaminen järjestössä voi tuntua työläältä ja siksi onkin tärkeää, ettei näiden asioiden kanssa jää yksin.

Järjestöklinikka on järjestösektorin viikottainen matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin lisäksi voit tavata hallituksen järjestövastaavat. Täällä puidaan yhteisvoimin järjestöönne liittyviä kysymyksiä, oli kyseessä sitten jäsenpalvelut, varainhankinta, taloushallinto tai vaikka yhdistystoiminta yleisesti. Voit tulla paikalle valmiiksi mietityn aiheen kanssa, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Voit tulla myös keskustelemaan vaikkapa  JYYstä tai järjestötoiminnasta yleisesti. Valmiita aiheita ei todellakaan tarvitse ja voit tulla kertomaan myös ihan vaan järjestösi kuulumiset.

Järjestöklinikan ideana on edistää JYYn ja järjestöjen välistä tiedonkulkua sekä tukea järjestötoimijoita heidän tehtävissään. Mikäli jokin asia omalla sektorilla, järjestössänne, yhdistoiminnassa tai JYYssä mietyttää, järjestöklinikka on oikea kanava terveisten välittämiselle. Täällä keskustellaan asioista hyvässä hengessä ja pyritään löytämään ratkaisuja kiperiin tilanteisiin.

Aikoja Järjestöklinikalle ei tarvitse varailla, vaan riittää että ilmaannut paikalle. Hallituksen järjestövastaavat ja jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri ovat tavattavissanne joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) klo 15-16 jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin toimistolla.

Me olemme täällä teitä varten. Kohtaamisiin!

Kevään klinikan ajankohdat:

 • 3.2. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 17.2. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 2.3. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 16.3. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 30.3. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 13.4. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 27.4. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)
 • 11.5. klo 15-16 (Keskustoimisto Gummeruksenkadulla)

Lisätietoa:

 • Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
  jasenpalvelusihteeri (a) jyy.fi
 • Hallituksen järjestövastaavat
  helmi.mottonen@hallitus.jyy.fi
  mikko.viitamaki@hallitus.jyy.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *