Järjestökoulutukset

JYY tarjoaa piirissään toimiville järjestöille monipuolisia koulutuksia sekä tapahtumia yhdistystoimintaan ja edunvalvontaan liittyen. Tältä sivulta löydät tietoa tulevista ja jo järjestetyistä koulutuksista.

Millaisia kehittämis- ja koulutustarpeita sinun aine- tai harrastejärjestöllä tai osakunnalla on? Ota rohkeasti yhteyttä JYYn jäsenpalvelusihteeriin ja kerro, millaista koulutusta yhdistyksesi kaipaa. JYY tarjoaa resurssiensa puitteissa myös yhdistyskohtaisesti räätälöityä koulutusta sekä tukea uusien hallitusten perehdyttämiseen.

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT 2017

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT 2016

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT 2015

 

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT 2014

KOULUTUKSET 2013

KOULUTUKSET 2012

KOULUTUKSET 2011

Järjestöklubit

Järjestöklubit ovat JYYn piirissä toimivien järjestöjen yhteisiä, vapaamuotoisia keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia, joita järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Järjestöklubit ovat avoimia kaikille aine- ja harrastejärjestöissä sekä osakunnissa toimiville aktiiveille. Järjestöklubit tarjoavat järjestötoimijoille mahdollisuuden vertaistukeen, keskusteluun ja kokemusten vaihtoon muiden toimijoiden kanssa. Järjestöklubeilla järjestöt voivat nostaa yhteiseen keskusteluun ajankohtaisia asioita jäsenistön keskuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *