Vaaliliittojen esittelyjä

Tälle sivulle on koottu ehdokkaita vuoden 2015 edustajistovaaleihin etsivien ryhmien esittelyjä ja yhteystietoja. Jos ehdokkuus saattaisi kiinnostaa, ota yhteyttä omia ajatuksiasi lähimpänä olevaan ryhmään!

Elleivät olemassa olevat edustajistoryhmät vakuuta, voit myös perustaa yhdessä muiden ehdokkaiden kokonaan uuden ryhmän tai olla ehdolla yksinään ryhmien ulkopuolella.

Jos haluat oman ryhmäsi esittelyn näkyviin tälle sivulle, ota yhteyttä osoitteeseen tiedottaja (a) jyy.fi tai puhelinnumeroon 050 352 9591.

Ryhmien tiedot ovat arvotussa järjestyksessä.

JYYn Demariopiskelijat

JYYn Demariopiskelijoita yhdistää sosialidemokraattiset arvot. Vaikutamme vapauden, solidaarisuuden, tasa-arvon ja sivistyksen puolesta. Heikoimmasta huolehtiminen on tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan perusta. Poikkitieteelliseen ryhmäämme ovat tervetulleita mukaan kaikki JYYläiset! Vaikutetaan yhdessä ylioppilaskuntaan ja Jyväskylään.

Luonnontieteilijät (Luoti)

Luonnontieteilijät on asiakeskeiseen ajatteluun ja faktoihin perustuvaan päätöksentekoon keskittyvä, puoluepoliittisesti sitoutumaton matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoista koostuva ryhmä. Noudatamme toiminnassamme voimassa olevaa lainsäädäntöä ja toimimme hyvien tapojen mukaisesti.

Jyväskylän yliopiston vihreä vasemmisto (Jyviva)

Jyviva kamppailee tasa-arvoisen, ekologisen ja demokraattisen yhteiskunnan sekä yliopistoyhteisön puolesta. Edustajistotoiminnan lisäksi harrastamme kansalaistoimintaa kaikkialla kaupunkitilassa muiden vasemmisto- ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

JYYn vihreät opiskelijat

JYYn vihreät opiskelijat toimii edustajistossa opiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja joustavien opintomahdollisuuksien puolesta. Haluamme ylioppilaskunnan olevan aktiivinen yhteiskunnallinen toimija edistäen kestävää kehitystä niin kampuksella kuin kaupungissa. Meitä ei yhdistä oppiaine vaan arvot joiden puolesta toimimme.

Alvarin unioni

Alvarin unioni on puoluepoliittisesti sitoutumaton ainejärjestöt ja tiedekuntarajat ylittävä edustajistoryhmä, joka on perustettu lisäämään ylioppilaskunnan päätöksenteon demokraattisuutta ja aktivoimaan lisää opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Jos toiminta JYYssä kiinnostaa, tule kuuntelemaan, mitä AU:lla on tarjottavana!

Kristilliset opiskelijat (KO)

Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton ryhmä, joka kokoaa kristityt toimimaan ylioppilaskunnassa kestävien arvojen puolesta. Tahdomme innostaa opiskelijoita tarttumaan havaitsemiinsa epäkohtiin ja saamaan yhdessä aikaan muutosta. Toimimme ylioppilaskunnan puolesta, kasvamme kristittyinä vaikuttajina ja luomme uudenlaista opiskelijakulttuuria.

Jyväskylän keskustaopiskelijat

Jyväskylän keskustaopiskelijat parantavat opiskelijan arkea niin pienissä kuin suurissakin asioissa keskustalaisista arvoista käsin. Pitkän linjan toimijana tarjoamme oppia ja kokemusta todelliseen vaikuttamiseen. Aiempaa tietoa ei vaadita – tärkeintä on kiinnostus yhteisiin asioihin.

Jyväskylän akateemiset perussuomalaiset (JAPSU)

Esittelyteksti: Kansallismielisyyttä yliopistopolitiikkaan! Kannatamme: Ylioppilaskunnan jäsenyysmaksu alas – pakkojäsenyys pois. Suomenkielinen koulutus on turvattava. Helppoja kontakteja opiskelijoiden ja työnantajien välille sekä joustavaa opiskelua. Pakkoruotsi ei ole enää nykyaikaa. Lukukausimaksut EU:n ja ETA:n ulkopuolisille opiskelijoille.

  • Teemu Torssonen
    teemu.torssonen (a) gmail.com, 045 273 4029

Pörssi&Dumppi

Pörssi&Dumppi, tuttavallisemmin P&D, on puoluepoliittisesti sitoutumaton kahden suuren ainejärjestön pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Päämääränämme on toimia aktiivisesti opiskelijoiden parhaaksi järjen ääntä seuraten. Olemme pitkään olleet yksi suurimmista edustajistoryhmistä.

Jyväskylän Kokoomusopiskelijat

Haluatko ylioppilaskunnan, joka luo uusia ideoita, eikä vain tyydy sanomaan kaikelle ei? Silloin sinun kannattaa lähteä ehdolle kokoomusopiskelijoiden listalle. Tarjoamme vaikutusmahdollisuuksia valtakunnalliseen ja paikalliseen politiikkaan. Ryhmämme tunnustaa rohkeasti aatteet taustallaan ja haluaa vastinetta opiskelijoiden jäsenmaksulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *