Valitusviikot

#Valitan 2016
Valitusviikot 7.3 – 20.3.2016

Tässä on Herbert. Herbert on opiskelija. Herbert valittaa. Herbert on fiksu. Ole kuin Herbert!

Huh, enää ei tarvitse taapertaa kampuksen kinoksissa tekopirteästi, väkinäinen hymy naamalla. JYYn Valitusviikoilla saat ärsyyntyä, mollata ja marmattaa sydämesi kyllyydestä.

Valitusviikoilla saa valittaa mistä vaan. Voit vuodattaa maailmasi murheet, sättiä opintotukiuudistuksia, osoittaa moraalisen ylemmyytesi ja haukkua mitä vain kaikkien selkien takana. Moiti kelvotonta koulutustasi, kylmää säätä, homeisia rakennuksia, ärsyttävää naapuriasi, pesäpallon tylsyyttä, ostarilla hengaavia teinejä… – siis ihan mitä vaan!

Valitusviikoilla kunnioitetaan palautteenantajien ja -saajien anonymiteettia, joten valittaa voi ilman huolta paljastumisesta. Valittaa saa mistä vaan ja kuinka monesti haluaa.

Kerättyjä valituksia välitetään Viikkojen jälkeen palautetta osakseen saaneille tahoille – muun muassa kirjasto, Sonaatti ja tilapalvelut ovat saaneet koosteen toimintaansa koskevasta palautteesta. Monet tahot ovat ottaneet palautteen käsittelyyn hallinnossaan, ja tapahtuma on koettu erittäin hyödyllisenä väylänä tavallisten opiskelijoiden mielipiteen huomioimiseksi.

 

Valituspisteet:
Complaining stations:

 Ti/Tue 8.3. klo. 13-15, Ylistö

To/Thu 10.3. klo. 11-13, Agora

Ma/Mon 14.3. klo. 11-13, Kirjasto/Library

To/Thu 17.3. klo. 11-13, Agora

 

Valitusviikkojen 2012 kooste (pdf)

JYYn vastauksia valituksiin 2013