Ilokivi

Alvar Aallon suunnittelema vuonna 1964 valmistunut Jyväskylän Ylioppilastalo Ilokivi on perinteinen opiskelijoiden tapaamispaikka ja monenlaisten kulttuuririentojen keskus. Se toimii muun muassa vuodesta 1985 järjestetyn Jyrock-festivaalin sekä erilaisten klubien, bileiden, elokuva- ja teatteriesitysten tapahtumapaikkana. Ilokivessä toimii Kampus Kino ja harrastajateatteri Jyväskylän ylioppilasteatteri ry JYT. Teatterin näytöksistä saat lisätietoja yhdistyksen kotisivuilta. Lisäksi Jyväskylän opiskelijakamerat -seuran pimiö sijaitsee ylioppilastalolla.

Ilokiven alakerrassa sijaitseva monitoimitila toimii talon pääasiallisena bile- ja klubitilana, mutta myös Ilokiven yläkerta, jossa toimii päivisin lounasravintola, sekä pihaterassi ovat tapahtuman koon tai luonteen sitä vaatiessa käytettävissä.

Sähköpostilista

llokiven bileistä, klubi- ja bändi-illoista saat parhaiten liittymällä Ilokiven sähköpostilistalle pääset tästä.

Facebookin Ilokivi On Stage -ryhmään pääset tästä.

Liitymällä Kulttuuri-listalle saat vaivattomasti tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja kaupungin kulttuuritoiminnasta.

Tapahtumajärjestäjälle

Ilokiven monitoimitilaa, yläkertaa ja terassia voi tiedustella tapahtumakäyttöön keskiviikko-, perjantai- ja lauantai-illoiksi Ilokiven ravintoloitsijoilta. Ravintoloitsijat hoitavat tapahtumailtojen käytännönjärjestelyt ja anniskelun. Ilokiven monitoimitilaa, yläkertaa ja terassia voi tiedustella muina aikoina käyttöön kulttuurisihteeriltä. Tilojen kapasiteetit: alakerta 440 hlö, yläkerta 280 hlö, terassi 120 hlö.

Huomioi, että kulttuurisihteeri järjestää vain ylioppilaskunnan toimintaan liittyviä tapahtumia – muusta ohjelmasta vastaavat itsenäiset tapahtumajärjestäjät.

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta
Keskussairaalantie 2
40600 Jyväskylä
www.jyy.fi/ilokivi

Ilokiven ravintoloisijat

Samppa Erkkilä
puh: 044 292 2897
samppa@maailmanlopunravintola.com

Juuso Pusa
puh: 050 379 0056
juuso@maailmanlopunravintola.com

JYYn kulttuurisihteeri

puh: 045 137 1961
kulttuurisihteeri@jyy.fi