Kortepohjan vapaa-aikatoiminta

Kortepohjan ylioppilaskylä ei ole pelkkä nukkumalähiö, vaan monenlaisia harrastuksia ja tekemistä tarjoava yhteisö, jossa asukkaat pääsevät itse tekemään näköistään toimintaa haluamallaan tavalla.

Kurssien, talkoiden, harrastuskerhojen ja teemailtojen lisäksi Kortepohjan vapaa-aikatoiminta voi olla musiikkitapahtumia, näyttelyitä, retkiä tai melkein mitä vain.

Toiminnan järjestämisestä päättävät viime kädessä kyläläiset itse. Toiminnan tueksi ja sitä koordinoimaan on perustettu Kortepohjan vapaa-aikatoimikunta KVAT. Sen jäseniä ovat kaikki ylioppilaskylän asukkaat automaattisesti. Tule mukaan leikkimään!

Sinun äänesi kuuluviin!

Vapaa-aikatoimintaa ylioppilaskylässä koordinoiva kyläsihteeri ottaa vastaan jatkuvasti ideoita ja toiveita toiminnasta, ja niitä voi tulla esittämään myös Kortepohjan vapaa-aikatoimikunnan KVATin kokouksiin. Kokoukset ovat avoimia ihan kaikille ja tarjolla on myös iltapalaa.

Helpompaa arkea asukkaille!

Kortepohjan kyläsihteerin toimistosta on saatavilla monenlaisia vapaa-aikatoimikunnan lainavälineitä, ja kyläsihteeri välittää ja vuokraa vapaa-aikatoimikunnan hallinnoimia tiloja erilaisiin tarkoituksiin.

Pysyt selvillä vapaa-aikatoiminnan ajankohtaisista asioista liittymällä Kortepohjan vapaa-aikatoimikunnan sammakot-sähköpostilistalle tai tykkäämällä Kortepohjan vapaa-aikatoimikunnasta Facebookissa.