Opiskelijaedustajien koulutus

Ylioppilaskunnan tehtävänä on valita opiskelijoiden edustajia yliopiston ja muiden opiskelijalle keskeisten tahojen hallintoon. Tehtävään valitun ei tarvitse kuitenkaan toimia roolissaan yksin, vaan ylioppilaskunta kouluttaa opiskelijaedustajia ja avustaa heitä tehtävän haasteissa.

Ylioppilaskunnan sisällä yliopiston hallinnon opiskelijaedustajien koulutuksesta vastaavat erityisesti hallituksen korkeakoulupoliittiset vastaavat ja korkeakoulupoliittinen sihteeri. Joidenkin muiden opiskelijaedustajien koulutuksen järjestäminen on JYYn sosiaalisektorin toimijoiden vastuulla. Kouluttajina on lisäksi usein muita JYYn henkilöstön jäseniä tai asiantuntijoita muista organisaatioista koulutusaiheesta riippuen.

Koulutusmateriaalit

Tälle sivulle kerätään opiskelijaedustajien koulutusten materiaaleja, joihin tutustuminen on hyödyllistä kaikille opiskelijaedustajille.

Muuta hyödyllistä luettavaa löytyy ainejärjestöille suunnattujen koulutusten materiaaleista. Opiskelijaedustajille tärkeitä koulutuksia ovat muun muassa kokoustekniikan koulutuksen ja ainejärjestöjen korkeakoulupoliittisille (eli kopo-) vastaaville suunnatut koulutukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *