Übertutor – tutoreiden tutor

Übertutor on pienryhmänohjaajan eli tutorin virtuaalinen tuki ja turva. Hän tietää paljon tutoriudesta sekä opiskelijan hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Übertutor - tutoreiden tutor

Onko sinulla kysyttävää tutoroinnista tai asia johon kaipaisit ratkaisua? Tälle sivulle kerätään tutorien kysymyksiä ja kaikkitietävän Übertutorin vastauksia. Jos Übertutor ei jostain syystä jotain tiedä, hän ottaa selvää. Mikäli haluat vastauksen kysymykseesi sähköpostiisi jätä nimesi ja osoitteesi alla olevaan kenttään. Kysymyksesi pysyy anonyyminä. Übertutor pidättää oikeuden olla julkaisematta ja vastata asiattomiin kysymyksiin.

Kysy übertutorilta!

Kysymykset ja vastaukset

Kysymys (29.8.2011): Voiko fuksi saada opiskelijakortin jo ennen jakotilaisuutta hakemalla kortin jäsenpalvelusihteeriltä?

Vastaus: Kyllä voi. Jos kortti on tilattu oikein osoitteesta www.lyyra.fi sekä ylioppilaskunnan jäsenmaksu ja yliopistoon ilmoittautuminen ovat kunnossa, sen voi noutaa JYYn keskustoimistolta jäsenpalvelusihteeriltä. Kortin saapumisesta saa ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Ruuhkien välttämiseksi messupäivä on kuitenkin varsin suositeltava vaihtoehto, sillä myös aiemmin aloittaneet opiskelijat ryntäävät Ilokivelle hakemaan lukuvuositarrojaan kuun vaihteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *