Ilmoita tapahtuma

Alla olevien lomakkeiden avulla voit ilmoittaa tapahtumasi viikkotiedote Jyytisiin sekä JYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin.

Huomaa, että tapahtuma on ilmoitettava molempiin erikseen!


Ilmoita tapahtumasi Jyytisiin

 • Jyytiset on JYYn viikkotiedote, joka ilmestyy viikottain lukukausien aikana syyskuun alusta toukokuun loppuun. Jouluisin Jyytiset ovat muutaman viikon tauolla. Lukuvuoden 2017-18 ensimmäiset Jyytiset ilmestyvät viikolla 34.
 • Koko viikon ilmoitukset kootaan aina samoihin Jyytisiin, jotka ilmestyvät sähköpostilistoilla edellisen viikon perjantaina. Tapahtumasta voidaan ilmoittaa aiemmissa Jyytisissä ainoastaan siinä tapauksessa, että esimerkiksi ilmoittautumisaika päättyy. Jos tilanne on tämä, mainitse asiasta selvästi tapahtuman kuvauskentässä.
 • Ilmoitusten deadline on aina tapahtumaa edeltävän viikon keskiviikko klo 24.
 • Huomaa, että ilmoituksia tulee enemmän kuin Jyytisissä on tilaa. JYYn tiedottaja koostaa Jyytiset, valitsee tapahtumat ja muokkaa ilmoitukset. Puutteellisilla tiedoilla lähetetyt ilmoitukset jätetään julkaisematta.
 • Jyytisissä ei pääsääntöisesti julkaista kaupallisten tahojen ilmoituksia. Mainostilaa opiskelijoita tavoittavassa mediassa myy Jyväskylän ylioppilaslehti. Muusta yhteistyöstä voi neuvotella JYYn hallituksen yritysyhteistyövastaavan kanssa.
 • Malli: Ma 14.9. klo 18.30 Ilokiven ruokalassa
 • Jos ilmoitat, että tapahtuma sopii myös englanninkielisille, tapahtumailmoitus käännetään ja julkaistaan englanninkielisessä JYY Student News -koosteessa. Jos haluat, voit kirjoittaa englanninkielisen ilmoituksen myös itse tapahtuman kuvaus
  -kentän loppuun.
 • Jyytisissä julkaistaan vain hyvin lyhyitä ilmoituksia, joten tiivistä olennainen muutamaan lauseeseen. Tarkemmat lisätiedot kannattaa julkaista muualla internetissä (esim. Facebookissa). Kirjoita linkki Lisätietoja-kenttään.

  Jos tapahtumaan on pääsymaksu, se on ehdottomasti mainittava kuvaustekstissä!

  Malli: YK-yhdistys kokoustaa ensimmäisen kerran tänä syksynä ja viettää sen jälkeen uusien iltaa. Tervetuloa kaikki kansainvälisistä kehityskysymyksistä, vaikuttamisesta ja YK:n toiminnasta kiinnostuneet!

 • Www-osoite tai yhteyshenkilön yhteystiedot.
 • Ei julkaista.
 • Ei julkaista. Saat tähän osoitteeseen kopion lomakkeella lähettämistäsi tiedoista.

Ilmoita tapahtumasi JYYn nettisivujen tapahtumakalenteriin

 • Tapahtumakalenterin seuraavat tapahtuvat ovat näkyvissä JYYn nettisivujen etusivulla ja kalenteri kokonaisuudessaan täällä.
 • Lomakkeella jätetyt tapahtumailmoitukset käydään läpi ja hyväksytään kerran viikossa. Viikottainen deadline ilmoituksille on keskiviikko. Siihen mennessä jätetyt ilmoitukset lisätään sivuille perjantaihin mennessä.

Lähettäjän tiedot

Tapahtuman nimi

*
Tapahtuman nimi. Esimerkiksi: Sosiaalivaliokunnan kokous.

Tapahtuman ajankohta
(Huom: Lue alla olevat ohjeet ennen täyttämistä)

Päivämäärä: Tapahtuma alkaa ja päättyy

Kellonaika: Tapahtuma alkaa ja päättyy Koko päivä

OHJEET:

YKSIPÄIVÄISET TAPAHTUMAT:
Älä täytä päättymispäivää.

YHDEN ILLAN KESTÄVÄT TAPAHTUMAT, JOTKA PÄÄTTYVÄT ERI VUOROKAUDEN PUOLELLA:
Älä täytä päättymispäivää äläkä päättymiskellonaikaa.

MONIPÄIVÄISET TAPAHTUMAT, PERÄKKÄISINÄ PÄIVINÄ:
Täytä alkamispäivä ja päättymispäivä. Jos annat kellonajat, ne pätevät jokaiseen alkamis- ja päättymispäivän välissä olevaan vuorokauteen (maanantaina klo 10-16, tiistaina klo 10-16 jne.). Jos ajat vaihtelevat paljon, valitse "koko päivä" ja liitä aikatiedot kuvaukseen.

MONIPÄIVÄISET TAPAHTUMAT, EI PERÄKKÄISINÄ PÄIVINÄ:
Tällaisia tapahtumia ei ole valitettavasti mahdollista ilmoittaa tapahtumakalenteriin yhtenä tapahtumana. Tee joko ensimmäiselle tapahtumapäivälle tapahtuma, jonka kuvaus sisältää tiedot muista päivistä tai syötä useita erillisiä tapahtumia.

Tapahtuman paikka

Tällä tapahtumalla ei ole fyysistä sijaintia.

Tapahtumapaikan nimi *
Aiemmin käytetyt tapahtumapaikat tulevat näkyviin, kun alat kirjoittaa.
Osoite:  *

Tapahtuman tiedot


Vapaamuotoinen tapahtuman kuvausteksti. Voit käyttää HTML-merkintöjä.

Tapahtuman kuva

Tähän tapahtumaan ei ole vielä liitetty kuvaa.