Lähes uusi yksiö Ylistönmäentieltä, yliopiston kampuksen vierestä!

Kohde sijaitsee huippupaikalla aivan Ylistönrinteen kampuksen vieressä. Keskustaankin on matkaa vain pari kilometriä ja rantaraitille pääsee lenkkeilemään todella kätevästi.

Viisikerroksisessa taloyhtiössä on tarjolla laadukas kolmannen kerroksen yksiö. Asunnossa on laminaattilattia ja seinät vaalealla maalipinnalla. Ikkunoissa ja parvekeovissa on sälekaihtimet. Keittiöstä löytyy jääkaappi ja pakastelokero sekä astianpesukone. Uuni on niin kutsuttu yhdistelmäuuni, joka toimii myös mikroaaltouunina. Kylpyhuoneessa tilaa ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Asunnon kuivissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys.

Vesiennakko 25€/hlö/kk. Asukas tekee oman sähkösopimuksen. Vuokraan sisältyy nettiyhteys (perusnopeus 10M).
Vuokravakuus yhden kuukauden vuokra. Luottotiedot tarkistetaan.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan esittely!

//
New one room apartment for rent in Ylistönmäki, 40500, Jyväskylä. This building was just finished and everything is brand new. Building is equipped with an elevator. Apartment is available from 1.1.2022.
Really close to Jyväskylä University Kampus, close to Jyväskylä center and for some jogging, forest track just outside of the building. Dishwasher, microwave oven, fridge, freezer, internet (10Mb) all included. Apply now!
Please send application to juhnu1@gmail.com and include:
- current job/study situation
- the desired date of moving in
Credit history will be checked prior renting.