Vuokrataan uusi ja moderni yksiö Jyväskylän yliopiston vierestä! Contact me for more info in English.

Tämä tilava ja hyvin varusteltu yksiö sijaitsee uudessa talossa (3v) hyvällä sijainnilla Valajankadulla, yliopiston ja Sairaala Novan lähellä.

Laadukkaat seinä- ja lattiamateriaalit mahdollistavat tyylikkään sisustuksen, jota modernit tilaratkaisut tukevat. Katosta lattiaan olevat ikkunat päästävät asuntoon paljon valoa sisään, joka lisää viihtyvyyttä etenkin kesäisin. Asuntoon kuuluu myös yksiöissä harvinaisempi terassi, jossa kelpaa nauttia vaikkapa aamukahvit tai brunssi - ihaillen viereistä metsämaisemaa.

Kirsikkana kakun päälle on hyvä varustelutaso, johon kuuluu mm. astianpesukone, paikka pyykinpesukoneelle, sekä 10Mbps internetyhteys. Keittiön varusteluun kuuluu lisäksi induktioliesi, uuni, sekä jääkaappipakastin.

Luontoon pääsee siis heti lähimetsän avulla, ja lenkkipolut sekä Hippoksen loistavat liikuntamahdollisuudet ovat kivenheiton päässä. Palvelut ja etenkin yliopiston Seminaarinmäen ja Mattilanniemen kampukset ovat lähellä (pari minuuttia pyörällä). Asunto sijaitsee tien päässä, joka takaa rauhallisen ja luonnonläheisen asuinpaikan.

Etsinnässä pitkäaikainen savuton vuokralainen, joten asunto on esimerkiksi opiskelijalle loistava vaihtoehto. Yksiöön tehdään alustavasti vuoden määräaikainen sopimus. Luottotiedot tarkistetaan.

Sovitaan näyttö niin pääset ihailemaan tulevaa kotiasi!

Vapaa 1.7.2022 alkaen.

Vuokra 599€, jonka lisäksi vesiennakko 20€/kk. Vuokralainen sitoutuu ottamaan oman sähkösopimuksen.

Vakuus 2kk vuokra

Lisätiedot: joona.h.koivisto@gmail.com tai 0400363613

Kuvat: https://drive.google.com/drive/folders/1e2F-JEalxvzm64hxRJCjHPGT5VDKpvJX?usp=sharing