Heti vapaana siisti ja valoisa pikkuyksiö (1h / tupakeittiö + kh) sairaala Novan vierestä. Vuokrattavissa heti / 1.7.2022 alkaen. Asunto sijaitsee 12. kerroksessa.

Koko talo ja myös tämä yksiö on täysin remontoitu v. 2010. Lattia on laminaattia, kiviseinissä valkoinen maalipinta. Keittiössä tiskikoneelle tila ja liitäntä, mutta ei tiskikonetta. Kylpyhuoneeseen mahtuu päältätäytettävä pyykinpesukone. Taloyhtiössä pesutupa. Oma häkkivarasto. Ikkunasta avautuu mahtava näköala kaupunkiin päin (länteen päin). Pihassa autopaikkoja, vapaana olevien tilanne tarkistettava. Taloyhtiön pihassa lukittava pyörävarasto.

Vuokra on 460 euroa / kk. Lisäksi vesi ja töpselisähkö oman kulutuksen mukaan. Taloyhtiön laajakaista sisältyy vuokraan.

Vakuus 1-2 kk vuokra (sovittavissa). Ei lemmikkieläimiä tai tupakointia asunnossa. Vuokralaisella tulee olla laaja kotivakuutus vastuuvakuutusosuudella voimassa koko vuokrasuhteen ajan. Vuokralaisen luottotiedot oltava kunnossa, tarkistetaan ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Kuvia katseltavissa:
https://www.tori.fi/keski-suomi/Yksio_24m2_sairaala_Novan_vieressa__Hoitajantie_4_98344027.htm?ma=1

Ota yhteyttä, niin pääset katsomaan asuntoa paikan päällä!