Tarjoan vuokralle täydellisen peruskorjauksen kokeneen yksiön tehokkaalla, kaksion omaisella pohjaratkaisulla. Asunto vuokrataan 1.7. alkaen, mutta sisäänmuuttopäivä neuvoteltavissa, koska asunto on heti vapaa. Tässä kolmannen kerroksen asunnossa on uusittu kaikki lattiasta kattoon vuonna 2018! Kaakeloidussa kylpyhuoneessa on tila ja liitäntä pesukoneelle. Autopaikkoja säännöllisesti saatavilla.

Sijainti Laajavuorentie 9, joka on 3 km:n päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Seminaarimäen yliopistokampus 2,6 km, Hippoksen liikunta-alue 2,4km, Killerin liikunta- ja ravikeskukseen matkaa kuntoreittiä pitkin 1km. Kortepohjan ja Laajavuoren alue on tunnettu mm. laskettelukeskuksesta, seikkailupuistosta sekä kylpylähotellista. Kortepohjan ylioppilaskylä ja sen palvelut (mm. kauppa, opiskelijaravintola, opiskelijakuntosali jne) sijaitsevat n. 500 metrin päässä. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, talvella hiihtoladut ja kesällä pururadat. Laajavuorentieltä on myös hyvät linja-autoyhteydet kaupungin keskustaan ja eri puolille Jyväskylää.

Kuukausivuokra 495€ sisältää taloyhtiön nettiyhteyden (Telia). Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, mutta kuitenkin niin, että ensimmäinen mahdollinen sopimuksen irtisanomisajankohta on 31.7.2023. Etsin asuntoon pitkäaikaista, asiansa hyvin hoitavaa vuokralaista. Vuokralaisella tulee olla koko vuokrasuhteen ajan laaja kotivakuutus vastuuosalla. 1kk vuokraa vastaava vakuus. Vesimaksu kiinteä 24€/hlö/kk.

Ei tupakointia, lemmikit sopimuksen mukaan. Luottotiedot tarkistetaan ja niiden tulee olla puhtaat.

Jos olet kiinnostunut asunnosta, kerrothan viestissäsi perustiedot itsestäsi.