VUOKRALLE TARJOTAAN Keltinmäeltä läheltä palveluita ylimmän viidennen kerroksen kodikas 58 neliöinen parvekkeellinen kaksio osoitteessa Sienitie 6. Talo on rauhallinen, viihtyisä ja laajasti remontoitu, minkä takia talossa onkin edelleen paljon vuosikymmeniä tyytyväisenä asuneita asukkaita. Huoneistossa on remontoitu kylpyhuone ja keittiö alle 10 vuoden sisään. Huoneiston ikkunoista aukeaa metsäinen maisema, suoraan vastapäisiä toisen talon ikkunoita ikkunoita ei ole.

Kuvia: https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/jyvaskyla/keltinmaki/kerrostalo/1251166

Lapsille Keltinmäen alueella on jopa neljä päiväkotia. Liikuntapäiväkoti Vaahtera (550 m) ja suomen- ja englanninkielinen Fox Nest (300 m). Kultalakin ja Keltinmäen kaupungin päiväkoti on puolen kilometrin etäisyydellä. Nuorille Keltinmäen alakouluun on matkaa 300 metriä ja Kukkulan yläkoululle alle kaksi kilometriä.

Palvelut löydät läheltä 250 metrin päästä Keltinmäen ostoskeskuksesta. Sale ruokakauppa, parturi-kampaamo ja R-kioski. Keltinmäentiellä toimii myös kaksi pizzeriaa. Kylätalo Keidas tarjoaa mahdollisuuden päihteettömään yhdessäoloon ja tarjolla on arkipäivisin edullinen lounas. Keltinmäen keskustasta löydät myös kirjaston sekä kristillisen kirkon hengellistä toimintaa.

Liikkujalle Keltinmäen ympäristö tarjoaa lukuisia metsäpolkuja luonnosta nauttimiseen. Kotalammen urheilupuistosta löytyy tennis-, koripallo- ja jalkopallokentät, sekä talvisin jäädytetty luistinrata/kaukalo ja hiihtolatu. Valaistun yhdysladun kautta hiihtämään pääsee suosittuun Ladun Majan laajaan latuverkostoon.

Uuteen keskussairaala Novaan ja sairaala-alueelle on matkaa 1,6 km. Hippokselle 3 kilometriä, Seminaarinmäen yliopiston kampukselle 3,5 km ja Keljonkeskuksen marketeille 3 km (Prisma, Citymarket, Lidl).

Linja-autoyhteydet keskustaan alle puolituntia pysäkiltä (linjat 27 ja 12) johon kävelet Sienitieltä alle viidessä minuutissa (300 m). Keljonkeskuksen marketeille kuljet linjalla 12 vartissa. Vuoroja kulkee keskustaan ja takaisin arkisin vartin välein.

✅ Vuokra 549 eur/kk + käyttökorvaukset

✅ Kesäkuun vuokra 0 eur ja heinäkuu -50% jos haluat tehdä sopimuksen heti (alennusten ehtona toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen irtisanomisesta ennen 2023 kesäkuuta 1kk vuokraa vastaava sopimussakko)

✅ Vuokraan kuuluu ilmainen 50 Mbit/s taloyhtiölaajakaista!

✅ Talossa saunaosasto, jossa ilmaisia lenkkisaunoja. Omia vuoroja saatavilla erilliskorvauksella 14 eur/kk

🚗 Pihasta saatavilla autopaikkoja +12 eur/kk (lämmityskäyttöön, ei lataukseen)

Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Luottotiedot tarkistetaan. Lemmikit tapauskohtaisesti. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja vesi kulutuksen mukaan (ennakko +30 eur/kk/hlö).

Vakuus 1 kk vuokran tai muutoin neuvoteltavan sopimuksen mukaan.

📲 Ota rohkeasti yhteyttä jos harkitset tätä seuraavaksi kodiksesi!

Hannu Johansson / hannu@hjohansson.fi / 0503057081 (myös WhatsApp)