1.9.2022 alkaen vapautuu 67 m2 asunto. Asunto on toinen osa vuonna 2006 täysin modernisoidusta vanhanaikaisesta paritalosta Mäki-Matin kauneimmalla kadulla aivan keskustan tuntumassa. Palvelut lähellä. Seminaarinmäelle 600m.

Asunto on pääosin toisessa kerroksessa omalla sisäänkäynnillä. Asunto sopii erityisen hyvin sisäilmaongelmista kärsiville, kahdelle opiskelijalle tai pariskunnalle. Lämmitys on kaukolämmitys ja huoneet ovat koneellisessa ilmanvaihdossa. Lisäsi olohuoneessa on ilmalämpöpumppu, joka puhdistaa ilmaa sekä lämmittää tai kylmentää tilaa.
Alakerran eteistiloissa on pakastin, kaksi vaatekomeroa, pesukone ja kuivaustila. Yläkerrassa kaksi lukollista 18 m2 makuuhuonetta tyhjänä tai kalustettuna. Lisäksi olohuone - keittiö 22 m2 (sis APK) ja kylpyhuone. Tilava 15 m2 parveke. Ullakolla on lisää säilytystilaa. Ei eläimiä eikä tupakointia. Edellytetään vähintään vuoden vuokrasopimusta ja yhden kuukauden ennakkovuokraa.
Vuokra on 740 € + sähkö 25€/henkilö ja vesi 20€/henkilö). Vuokra sisältää wlanin 100Mt ja vuokralaisille on varattu yksi autopaikka + lämmityspistoke. Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja emailitse.
Veikko Heinonen 0456768651 veikko.heinonen@kolumbus.fi