Tämä luhtitalohuoneiston ensimmäisen kerroksen asunto sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella erinomaisten palveluiden läheisyydessä.

Kodin läheltä löytyy Palokankeskus, joka tarjoaa kattavat palvelut ja laajat ostosmahdollisuudet. Jyväskylän keskusta on noin kolmen kilometrin päässä. Palokkajärven ja Tuomiojärven ulkoilureiteillä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Nelostien ansiosta alueella on hyvät yksityis- ja joukkoliikenneyhteydet. Bussipysäkit löytyvät asunnon välittömästä läheisyydestä. Lähin linja-autopysäkki on alle 100 metrin päässä, josta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Autolla liikuttaessa moottoritien liittymä on aivan vieressä. Autoilijoille on tarjolla taloyhtiön pihalta vuokrattavia lämpöpistokkeellisia autopaikkoja. Pyöräsi saat parkkiin taloyhtiön pyörävarastoon, joka on pihalla erillisessä varastorakennuksessa.

Etäisyydet:
Päiväkoti kadun toisella puolella
Mankolan yhteinäiskoulu 300m
Linja-autopysäkille 100 metriä
Jamk 3 km (Linja-autolla alle 10 min)
Yliopisto 4,7 km (Linja-autolla n 15 min)
Uimaranta ja avantouinti mahdollisuus 500 m

Kaikki neliöt ovat todella tehokkaassa käytössä. Isot liukuovikaapistot eteisessä tarjoavat sopivasti säilytystilaa ja peilipinnat tekevät eteisestä avaran ja tyylikkään. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Muuta tietoa:
Luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa yksiö 28m2
1h+tupakeittiö+ph+et+var
Vuokrasopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 6 kuukauden määräajan jälkeen
Vesiennakkomaksu 20e / kk
Luottotiedot tarkistetaan
Vuokravakuus vaaditaan
Kotivakuutus pakollinen
Sähkömaksu ei sisälly vuokraan