Vuokrataan 1.8 vapautuva saunallinen lasitetulla parvekkeella varustettu remontoitu 2/3 krs yksiö 32.5 m2 siistissä ja hyvin hoidetussa hissillisessä taloyhtiössä Okkerinkadulla Mäki-Matissa.

Vuokra on 590e/kk + sähkö ja vesi, vuokravakuus 1kk vuokra. KTV ja laajakaista 10M yhteydellä sisältyvät vuokraan. Kotivakuutus vaaditaan ja luottotiedot tarkistetaan.

Keittiön varusteisiin kuuluvat keraaminen keittotaso, erillinen uuni ja integroidut kodinkoneet astianpesukone ja jääkaappi. Kylpyhuone on tilava ja se on varustettu pesukoneliitännöin. Tarvittaessa myös mahdollisuus valmiiksi asennettuun pyykinpesukoneeseen. Asunnossa on runsaasti kaappitilaa ja iso makuualkovi, johon mahtuu myös parisänky.

Asuinalue, jolla talo sijaitsee, rajoittuu vanhaan Mäki-Matin omakotialueeseen. Alue on ympäristöltään viihtyisä ja rauhallinen eikä kohteessa ole häiritsevää läpiajoliikennettä. Lähialueella sijaitsevat niin oppilaitokset, Hippoksen monitoimialue, uimahalli, yliopisto kuin myös Kyllön terveyskeskus, keskussairaala NOVA, ruokakaupat ja keskustaankin on vain kävelymatka.

Vastaan mielelläni asuntoon liittyviin mahdollisiin lisäkysymyksiinne.