Tarjoan vuokralle kesällä 2018 remontoidun parvekkeellisen (lasitettu) 45m2 kaksion Laajavuoresta. Asunto vuokrataan viimeistään 1.9. alkaen, mutta edellisten vuokralaisten muuttaessa aiemmin pois, asuntoon pääsee muuttamaan jopa jo 15.8. Tässä kolmannen kerroksen asunnossa on tehty neljä vuotta sitten lähes täydellinen pintaremontti, jossa asunto sai vaalean yleisilmeen. Asunto sopii pohjaratkaisultaan parhaiten yksin asuvalle tai pariskunnalle. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa on tila ja liitäntä pesukoneelle. Keittiössä on 2019 vaihdetut astianpesukone ja jääkaappipakastin. Asunnon kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet. Lasitettu parveke ja ikkunat takapihan puolelle metsään päin. Lämpötolpallisia autopaikkoja saatavilla kohtuullisen hyvin (n.15€/kk).

Sijainti Laajavuorentie 9, joka on 3 km:n päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Seminaarimäen yliopistokampus 2,6 km, Hippoksen liikunta-alue 2,4km, Killerin liikunta- ja ravikeskukseen matkaa kuntoreittiä pitkin 1km. Kortepohjan ja Laajavuoren alue on tunnettu mm. laskettelukeskuksesta, seikkailupuistosta sekä kylpylähotellista. Kortepohjan ylioppilaskylä ja sen palvelut (mm. kauppa, opiskelijaravintola, opiskelijakuntosali jne) sijaitsevat n. 500 metrin päässä. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, talvella hiihtoladut ja kesällä pururadat. Laajavuorentieltä on myös hyvät linja-autoyhteydet kaupungin keskustaan ja eri puolille Jyväskylää.
Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, mutta kuitenkin niin, että ensimmäinen mahdollinen sopimuksen irtisanomisajankohta on 31.7.2023. Kuukausivuokra 595€ sisältää taloyhtiön nettiyhteyden (Telia). Etsin asuntoon pitkäaikaista, asiansa hyvin hoitavaa vuokralaista/vuokralaisia. Vuokralaisella tulee olla koko vuokrasuhteen ajan laaja kotivakuutus vastuuosalla. 1kk vuokraa vastaava vakuus. Vesimaksu kiinteä 24€/hlö/kk.

Ei tupakointia, lemmikit sopimuksen mukaan. Luottotiedot tarkistetaan.

Jos olet kiinnostunut asunnosta, kerrothan viestissäsi perustiedot itsestäsi.

ASUNTOILMOITUS OIKOTIESSÄ (kuvallinen): https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/jyv%C3%A4skyl%C3%A4/16909924