2 h + keittiö + wc/pesutila + pieni vaatehuone. 51 m2.

Etuovelle käynti katutasosta, lyhyet portaat. Takaovi maan tasolla. Ensimmäisen kerroksen asunto siis. Keittiössä tila ruokapöydälle. Pyykkikoneliittymä ja -varaus on asunnon pesuhuoneessa.

Kylpyhuone remontoitu 2019. Putkiremontti tehty. Parvekkeen ovi vaihdettu ja ikkunat. Erillinen iso pakastin. Asunnon alkuperäiset puukaapit keittiössä ja muualla hyvässä kunnossa. Vesikattoremontti tehty. Internet -mahdollisuus lisämaksusta, sauna-, pyykkitupa ja kellaritilat. Tapettiseinät ja muovimatto. Ei autopaikkaa automaattisesti (varausjonoon pääsee)(ellei juuri tilanne ole muuttunut). Kiekollinen paikka kadun toisella puolella koulun pihassa. Erittäin rauhallinen paikka ja lähellä kaikkia, varsinkin oppilaitoksia (Gradia, JAMK). Yliopiston seminaarinmäelle 1.0-1.2km.

+ sähkö ja vesi. Vesimaksu kulutuksen mukaan

Tervetuloa urheilun paraatipaikalle asumaan!

Kaikkialle pääsee lenkkeillen ja pyörällä hujauksessa, niin JAMKiin, kuin Harjulle, Hippokselle ja Viitaniemen tekonurmikolle ja kaarihallille sekä Laajavuoreen.

Liikuntakeskukset GOGO Express ja Buugi likituntumassa.

Asunnossa pitkä eteinen, mahdollistaa pyörän säilytyksen (ei välttämättä luota taloyhtiön tilaan)

taloyhtiössä nikkarointihuone (pyöränhuolto onnistuu)

pesuhuone on kuin uusi ja taloyhtiössä hyvät sauna-, pyykinpesu- ja kuivatustilat. Häkkivarasto suhteellisen tilava kausivälineille.

Keittiö rustiikkinen taloyhtiön toivomuksesta, vanhaa kunnioittaen, aivan uusiksi remontointi erikseen kielletty. Pahoittelut, että astianpesukone puuttuu.

Tilava vaatehuone, jossa ikkuna ja tuuletus

Olohuone on tilava ja muotoutuu moneksi, mahtuu niin ruokailutila, löhöilypaikka kuin opiskelunurkkaus.

Olohuoneesta käynti suoraan ulos vehreälle patiolle, jossa voi oleskella leveämminkin ja grillata.