Vuokralle tarjotaan torin laidalta siisti ja valoisa kaksio (2h+kk+ph+sauna+ranskalainen parveke), pinta-ala: 50,5m2. Huoneistosta on näkymät suoraan torille ja kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kaksion varustukseen kuuluu keraamisen lieden lisäksi jääkaappipakastin ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä ja tilaa myös kuivausrummulle. Asunnossa on lattialämmitys ja parkettilattiat. Kosteat tilat on kaakeloitu. Taloyhtiössä on hissi ja hyvät säilytystilat. Kuvat: https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/jyvaskyla/keskusta/kerrostalo/kaksio/1301394

Vuokra 775e/kk, vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko: 20€/hlö/kk. Huoneistossa on kaapeli-TV ja vuokraan sisältyy Soneran internet-liittymä perusnopeudella.

Ei lemmikkieläimiä eikä tupakointia.

Vuokrataan ensisijaisesti pitkäaikaiselle vuokralaiselle. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi. Vuokravakuus 1000€, vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan ja vuokralaiselta vaaditaan voimassaoleva kotivakuutus vastuuvakuutusosineen koko vuokrasuhteen ajaksi.

Huoneisto vapautuu 1.9.2022.