Info available in English as well.

Ilmoitus Vuokraovessa:
https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunto/jyvaskyla/keltinmaki/kerrostalo/kaksio/1283163

Yhteenveto:

• Vuokra 550 /kk
• Käyttökorvaukset Vesi: 27 /hlö/kk ja KIINTEÄ sähkö 24,8 /kk, taloyhtiönetti Telia 10M vuokralaisen käytössä
• Varattavisssa autopaikka sähkötolpalla 13/kk, saunavuoroja ja pyykkivuoroja
• Tilava 62 m², 2 mh + tupakeittiö + parveke + häkkivarasto
• Astianpesukone ja pyykinpesukoneliitäntä
• Erinomaiset yhteydet keskustaan, yliopistolle, sairaalalle ja Keljon kauppakeskukseen
• Keltinmäen palvelut ja mahdollisuudet (liikunta/koulu/päiväkoti/puistot) aivan asunon lähipiirissä
• Esim. pariskunnalle, pienelle perheelle, kimppakämpäksi, mutta myös yksin asuvalle.

Annetaan vuokralle tilava ja edullinen 2mh + tupakeittiö + parveke (62m2, 550 /kk) joka on hyvin varustettu. Huoneistossa on jääkaappipakastin, liesiuuni ja liesituuletin, paikka pyykinpesukoneelle. Astianpesukoneen voin hankkia vuokralaisen käyttöön, jos on tarve. Asunnossa reilun kokoinen parveke ja reilusti säilytystilaa, erityisesti keittiössä.
Lisäksi häkkivarasto kuuluu asunnolle. Yhteisissä tiloissa pyörävarasto, lämmitystolpallisia autopaikkoja vapaana (13/kk), saunavuoroja ja pyykkivuoroja varattavissa.
Talossa on hissi, asunto sijaitsee 1. kerroksessa, mutta ei katutasossa. Asunto sopii pohjaratkaisultaan esim. pariskunnalle, pienelle perheelle tai erittäin hyvin myös kimppakämpäksi. Taloyhtiönetti käytössä, Telia 10M.

Käyttökorvaukset:
Vesi: 27 /hlö/kk
Kiinteä sähkövastike 24,8 /kk! Et tarvitse kallista sähkösopimusta talveksi!

Sijainti on erinomainen, sillä keskustaan matkaa on vain 10 min autolla ja 20 minuuttia pyörällä tai bussilla! Bussiyhteydet ovat siis erittäin hyvät; 10, 12, 12T ja 27, 27K kulkevat 10-20 min välein säännöllisesti vierestä (pysäkit 200 metrin päässä).
Etäisyys keskussairaala Novaan 1,6 km, yliopistolle pyöräteitse 3 km, Keljon kauppakeskukseen 3,5 km, keskustaan 4 km.

Tietoa asuinalueesta: Keltinmäki (https://www.jyvaskyla.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen/kotikulmat-jyvaskylan-asuinalueet/keltinmaki-myllyjarvi)

Katso myös: Liikuntaa Keltinmäessä (https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan-ohjatusti-ja-omatoimisesti/alueellinen-liikunta/keltinmaki)

Aivan asunnon lähipiirissä on päiväkoti, koulu, ulkoilu- ja liikuntapuistoja (esim. Kotalampi, alppiruusupuisto), luontopolkuja, Sale-kauppa, kirjasto, päiväkeskus/hyvinvointikeskus, koirapuisto, ostoskeskus ja R-kioski, yms.

Vuokralaiselta edellytetään kotivakuutus vastuuosan kanssa ja puhtaat luottotiedot. Vuokralainen valitaan hakemusten perusteella. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä 11kk sopimuksen alkamisesta. Vuokravakuus 1 kk:n vuokra. Lemmikit neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Pyykki- ja saunavuoroja voi varata näppärästi ja tolpallinen autopaikka 13 /kk varattavissa (https://www.helokantalot.fi/suomeksi/varaukset).

Rakennusten kunnossapitotarpeita ja toimenpiteitä 2022-2026 ovat julkisivujen pesu, rappukäytävien ja huoneisto-ovien kunnostaminen tarvittavin osin, talojen ulko-ovien uusiminen sekä kameravalvonnan laajentaminen. Saunatiloja myös kunnostetaan.

Vastaan mielelläni yhteydenottoihin ja kysymyksiin! (konsta31@gmail.com)