Etsimme vuokralaista kaksion toiseen huoneeseen kimppakaveriksi Tonille. Huone vapautuu viimeistään 1.10.2022. Asunto sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 4. Huoneisto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei kuitenkaan maan tasalla. Ikkunat ovat rauhallisen ja ison sisäpihan puolelle. Huoneistossa on yhteisinä tiloina keittiö, johon mahtuu ruokapöytä, mutta astianpesukonetta ei ole. Kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2014. Myös julkisivu- ja hissiremontti on talossa jo tehty, joten isoja remontteja ei ole enää tiedossa. Taloyhtiössä on maksuton pesutupa ja viihtyisä saunaosasto.
Huoneen seinät on maalattu ja lattiassa on laminaatti. Huoneessa on kiinteänä yksi kaappi ja lisäksi isompi irtokaappi. Vuokrattavan huoneen koko on noin 12 neliötä. Koko huoneiston koko on 51,5 neliötä. Lemmikit eivät tässä huoneistossa ole sallittuja.
Vuokra on 350 euroa/kk, joka sisältää laajakaista-vastikkeen. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee kulutuksen mukaisesti vesi ja sähkö. Vakuutena käytämme 1 kk vuokraa vastaavaa summaa, joten se on 350 euroa.
Vuokranantajina olemme säntillisiä ja luotettavia sekä noudatamme kaikessa hyvää vuokratapaa. Asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ei häiritä turhaan. Samaa toivomme myös sinulta ja siksi luottotiedot pitää olla kunnossa, jonka tarkistamme. Edellytämme myös kotivakuutusta.