Heti vapaa ja joulukuu 2022 puoleen hintaan eli 280e + vesi 25e / kk.

Uudenveroinen, vuonna 2020 valmistunut 21,5 m2 yksiö aivan Jyväskylän yliopiston pääkampuksen naapurissa, Mattilanniemeen on matkaa 600m ja Ylistönrinteelle noin 1km. Lähellä on myös mm. Ammattikorkeakoulu (2km), matkakeskus (1km), ruokakauppa (600m) sekä keskusta (600m). Asunto sijaitsee uudessa Aallonportin asuinkorttelissa ja talo on nimeltään Elissa. Asunto sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Vuokrattava asunto sijaitsee 5-kerroksisen talon ylimmässä kerroksessa ja ikkunat ovat itään/pohjoiseen. Taloyhtiössä on oma ulkoiluvälinevarasto ja huoneistolla on oma irtaimistovarasto. Talon ylimmässä kerroksessa on myös kaikkia Aallonportin asukkaita palveleva saunaosasto.

Asunnon laatutaso ja varustus ovat erinomaiset. Keittiössä ja kylpyhuoneessa on käytetty neutraaleja värityksiä. Varustukseen kuuluu jää-pakastinkaappi, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Kylpyhuoneessa varaus pyykinpesukoneelle. Asunnossa ranskalainen parveke.

Taloyhtiössä on kaapeli TV. Vuokraan kuuluu kaapeli TV:n peruskanavien lisäksi DNA:n 10M laajakaistayhteys.

Vakuus 2kk:n vuokraa vastaava summa. Koti -ja vastuuvakuutus edellytetään, luottotiedot tarkastetaan. Vuokraan lisätään vesiennakkoa 25 €/kk, joka tasataan 1-2 kertaa vuodessa. Vuokralainen tekee itse sähkö- ja vakuutussopimuksen.

Asunnossa on tupakointi ja lemmikit kielletty.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, kuitenkin niin, että ensimmäinen mahdollinen irtisanomiskuukausi on heinäkuu 2023.