Ihana valoisa ja tunnelmallinen kaksio "vanhan ajan" kivitalosta odottaa uusia asukkaita. Talossa on juuri valmistunut julkisivu- ja kattoremontti ja tämä lämminhenkinen huoneisto on remontoitu aiemmin vuonna 2014 "lattiasta kattoon" putkiremontin yhteydessä. Asunto on kätevästi ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maan tasalla.

Asunto sijaitsee rauhallisella ja vehreällä Puistolan alueella, keskusta on alle kilometrin päässä. Myös kauppa, koulu, päiväkoti ja muut oppilaitokset sijaitsevat lähellä. Vieressä myös puisto ja Viitaniemen suosittu ulkoilu- ja kuntoilualue sekä uimaranta löytyvät kivenheiton päästä. Asunto sopii niin yksin asuvalle, kuin pariskunnalle.

Asunnosta löytyy jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja paikka pyykkikoneelle. Huoneistossa on mukavasti säilytystilaa ja lisäksi vuokra sisältää ylimmän kerroksen häkkivaraston käyttöoikeuden. Taloyhtiöstä löytyy myös mm. pesu- ja pyykkitupa, pyörävarasto sekä sauna. Autopaikan voi varata taloyhtiön varaustilanteen mukaan.

Vuokra 625 e/kk + vesivastike-ennakko 25e/hlö. Sähkömaksu vuokralaisen oman sähkösopimuksen mukaisesti. Vuokravakuus on 625 e. Etsitään pitkäaikaista vuokralaista. Ei tupakointia eikä lemmikkejä. Vuokralaisella oltava kotivakuutus.

Lisätietoja: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/jyväskylä/17039927