Jyväskylän keskustan huippupaikalta Harjukadulta 59m2 saunallinen 2. kerroksen kaksio. Asunto on täydellinen esim. pariskunnalle ja yksin asuvalle suoranaista luksusta, mutta ei kuitenkaan sovellu pohjaratkaisultaan kimppa-asumiseen. Loistava sijainti Harjun ja kävelykadun välissä, kaikki keskustan palvelut ovat vieressä.

Rakennus on osa entistä Fredriksonin lakkitehdasta, joka nauttii Jyväskyläläisittäin arvostusta historiansa takia. Asuinkäyttöön talo saneerattiin täysin vuonna 2005.

Oman saunan lisäksi asumisen viihtyvyyttä lisäävät hiljainen astianpesukone, kylpyhuoneen lattialämmitys, koivuparkettilattia ja ranskalainen tuuletusparveke. Asuntoon mahtuu hyvin pyykinpesukone/pesutorni, joiden ohella jopa 275cm huonekorkeus, reilusti mitoitettu kaappitila ja suuri makuuhuone tuovat kaivattua väljyyttä ydinkeskustan kaksioasumiseen. Tupakeittiössä säilytystilaa lisää pöytänä toimiva keittiösaareke kivitasolla. Kellarin häkkivarasto on vuokralaisen käytettävissä.

Vuokra sisältää 10M internet-yhteyden. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa mutta esim. P-Tori parkkihallin kk-kortteja on saatavilla hintaan 110€/kk.

Ota pikaisesti yhteyttä ja sovitaan asuntonäytölle aika! Voidaan neuvotella myös osittain kalustettuna vuokraamisesta korkeammalla vuokralla.