Loistavalla sijainnilla suositulla Mäki-Matin alueella on nyt vuokrattavissa yksiö. Huoneisto on remontoitu kauttaaltaan muutama vuosi sitten vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja tunnelma kodissa on valoisa, moderni ja raikas. Tästä hissillisen taloyhtiön ylimmän asuinkerroksen huoneistosta avautuu mukava, avara, maisema yli Rautpohjan alueen.

Asunto sijaitsee Voionmaankadulla keskustan, yliopiston ja muiden oppilaitosten välittömässä läheisyydessä. Läheltä löytyvät lisäksi mm. Viitaniemen ja Harjun suositut kuntoilualueet. Vieressä ovat myös esim. Hippoksen urheilualueen palvelut, sekä uimahalli. Lähipalveluita löytyy niin talon kivijalasta (mm. R-kioski ja kampaamo), kuin 100 metrin päästä sijaitsevasta K-marketista. Keskustaan on matkaa alle kilometri ja bussiyhteydet ovat loistavat niin keskustan, sairaala Novan, kuin Laajavuoren suuntaan.

Asunnosta löytyy mukavasti säilytystilaa ja lisäksi vuokra sisältää ullakkokerroksen häkkivaraston käyttöoikeuden. Keittiö on varusteltu mm. sähköliedellä, uunilla, jenkkikaapilla ja liesituulettimella. Kylpyhuone on remontoitu tyylikkäästi ja sieltä löytyy suihkun ja WC-istuimen lisäksi mm. peili- ja allaskaappi sekä suihkuseinä. Taloyhtiöstä löytyy pesu- ja pyykkitupa ja autopaikan voi varata taloyhtiön varaustilanteen mukaan. Läheltä löytyy mukavasti mm. vuoropysäköintipaikkoja.

Vuokra 445 e/kk + vesivastike-ennakko 23 e/kk. Sähkömaksu vuokralaisen oman sähkösopimuksen mukaisesti. Vuokravakuus on 500 e. Etsitään ensisijaisesti pitkäaikaista vuokralaista. Ei tupakointia eikä lemmikkejä. Vuokralaisella oltava kotivakuutus. Asunto vapautuu 1.1.2023.

Lisätietoja: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/jyväskylä/17048143