Vuokrattavana yhdelle tai kahdelle opiskelijalle kaksio rauhalliselta alueelta, läheltä Laajavuoren liikuntamahdollisuuksia ja Kortepohjan keskustaa ja ylioppilaskylää. Noin 4 km kävellen/pyöröllä keskustaan. Lähin bussipysäkki on 5 min päässä Laajavuorentiellä.
2 h + k + wc/kylpyhuone + vaatehuone + parveke + säilytystilaa kellarissa. Asunnossa on valoisat, tilavat huoneet ja lasitettu parveke. Kerrostalossa on tehty tärkeimmät peruskorjaukset ja asuntokin on hyvässä kunnossa.
Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi/pakastin ja induktioliesi. WC/ kylpyhuone on saneerattu 2016 ja huoneiden seinäpinnat 2022. Tietoliikennevastike sisältyy vuokraan. Talossa on hissi, sauna ja pesutupa. Pistokkeellinen autopaikka on mahdollisuus vuokrata paikoitusyhtiöltä.
Vuokrasopimus voidaan tehdä määräajaksi tai toistaiseksi. Toistaiseksi vuokrattaessa on molemmin puolin 1 kk irtisanomisaika. Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokran määrä ja vuokralaiselta edellytetään oma kotivakuutus. Luottotiedot tarkistetaan. Tupakointi kielletty sisällä ja parvekkeella. Kotieläin tarvetullut.
Vesimaksu on kulutuksen mukaan, ennakko on 30€/kk. Taloyhtiön sauna (myös saneerattu) on 12 €/kk Sähkömaksu oman sähkösopimuksen mukaan.
Tule tutustumaan!