Vuokraan 1.5 – 31.8.2023 väliseksi ajaksi saunallista 42m2 kerrostalokaksiota 2015 rakennetusta taloyhtiöstä kalustettuna. Tarvittaessa 3kk vuokrasuhde tuolla ajanjaksolla on myös mahdollinen.
Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella kerrostaloalueella kevyen liikenteen Rantaraitin varrella siirtolapuutarhan vieressä. Taloyhtiöllä on tilava lukollinen pyörävarasto, sekä yleisiä parkkipaikkoja autoille on taloyhtiön vieressä.
Asunnossa on kalusteiden lisäksi astianpesukone, pyykinpesukone, televisio sekä netti 150M/50M, joten muutto kesän ajaksi on suhteellisen helppoa, kun perusasiat ovat valmiina. Lisäksi tilava noin 10m2 parveke, sekä sauna mahdollistavat mukavat rentoutumishetket.
Jos vuokraat koko ajanjaksolle 4kk, vuokra 585€/kk. Lyhyempi ajanjakso 3kk, tällöin vuokra 600€/kk. Lisäksi vesi kulutuksen mukaan, ennakko 25€/kk/hlö. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.
Vuokravakuus 1kk vuokra. Lisäksi vuokralaisella oltava laaja kotivakuutus vastuuosineen. Lähtökohtaisesti ei lemmikkejä, mutta sovitaan tapauskohtaisesti. Luottotiedot oltava kunnossa.