1.4.2023 vapautuva yksiö Jyväskylän Älylässä Seminaarinmäellä. Erinomainen sijainti varsinkin yliopiston opiskelijoille, sillä asunto sijaitsee käytännössä yliopiston kolmen kampuksen keskellä. Asunto on helposti saavutettavissa kävellen, pyörällä, joukkoliikenteellä, omalla autolla tai moottoripyörällä. Tarvittaessa järjestän autopaikan taloyhtiön autohallista.

Itse asunto sopii pienestä koostaa huolimatta varsin hyvin yksinasujalle. Huone on valoisa, sillä se sijaitsee rakennuksen kulmassa ja siinä on ikkunat kahdella seinällä. Ikkunat avautuvat lounaaseen ja luoteeseen ja näkymät ovat Älylän vanhalle omakotialueelle. Mm. arkkitehti Wivi Lönnin vanha kotitalo on aivan silmiesi edessä!

Asunnon keittiövarustukseen kuuluvat keraaminen liesi/uuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin sekä liesituuletin. Modernit, skandinaavisen sisustuksen sävyt ovat tämän asunnon peruspilareita. Kylpyhuone on tilava ja hyvin varusteltu.

Asunto vapautuu vuokrattavaksi 1.4.2023 alkaen. Kuukausivuokra on 460 euroa/kk ensimmäiset 4 kuukautta, sen jälkeen 560 €/kk. Voidaan myös sopia 4 kk määräaikainen sopimus kuukausivuokralla 460 €/kk. Kuukausivuokran lisäksi maksat veden ja sähkön mittauksen mukaan. Vuokravakuus neuvotellaan tapauskohtaisesti. Luottotietojen on oltava kunnossa.