Hei! Jälleenvuokrataan valoisa 4. kerroksen kalustettu yksiö 26,5 m2 Mäki-Matista (KOAS Korttelikylä) vaihtokevään ajaksi, 1.2.-30.6.2024, mutta päivämäärät ovat neuvoteltavissa. Korttelikylä on valmistunut alkuvuodesta 2023, joten asunto on erinomaisessa kunnossa ja erittäin viihtyisä. Sijainti on loistava, lyhyt matka keskustaan sekä yliopiston kampuksille ja bussipysäkki on aivan vieressä.
Kylpyhuoneessa ei ole pyykinpesukonetta, mutta sitä varten löytyy liitännät. Lisäksi asukkaan käytössä on talon ilmainen pyykkitupa, jossa on myös mahdollisuus käyttää kuivausrumpua.
Asukkaalla on myös mahdollisuus KOAS:n saunavuoroihin.
Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja internet-yhteys.
Ole rohkeasti yhteydessä, jos olet kiinnostunut! Voin halutessasi laittaa asunnosta kuvia ja paikan päällä on myös mahdollista käydä tutustumassa asuntoon :)

Hi! I'm subletting my furnished one-room, 4th floor apartment 26,5 m2 (KOAS Korttelikylä) for the time period 1.2.–30.6.2024, but the dates can be negotiated. Korttelikylä was completed at the beginning of the year 2023, so the apartment is in excellent condition and very cozy. The location is great, near the city center and university, and the bus stop is just around the corner.

The apartment doesn't have a washing machine, but the residents can use the laundry room for free.
Also, the residents have the opportunity to use KOAS sauna shifts.

The rent includes water, electricity, and internet.

Please contact me if you're interested, and don't hesitate to ask if you have any questions. If you like, I can also send you photos of the apartment. :)