Vuokrataan valoisa 2 h + kk + kh + vh (52,5 neliötä) kerrostalon pohjakerroksesta 1.5.2024 alkaen. Talo on rauhallisen kadun päässä Sulussa. Kaksion keittokomero on uusittu vuonna 2019 ja kylpyhuone 2015. Keskustaan 6 km, Seppälään 3 km. Lähin kauppa n. 1 km. Mukavat metsäiset ulkoilumaastot ja koiran ulkoilutuspaikat alkavat heti ulko-ovelta.

Keittiön varusteet: jenkkikaappi, liesi, liesituuletin, ei astianpesukonetta. Pyykinpesukoneliitäntä omalle koneelle, kylpyhuoneessa lattialämmitys. Tilava vaatehuone ja kanahäkkivarasto. Oma parveke maan tasalla (ei lasitettu), ikkunoista metsäinen näkymä. Asunnon lattia on laminaattia, kiviseinät maalattu valkoiseksi. Sivusuunnassa ei ole naapureita, (seinän takana taloyhtiön sauna ja varastotiloja).

Vuokra 490 euroa / kk. Lisäksi käyttökorvaukset taloyhtiön päätösten mukaan ja sähkö oman kulutuksen mukaan (taloyhtiön sähkösopimus / takamittaus).

Käyttömaksut vuonna 2024: Vesimaksu 30 eur/hlö/kk. Autopaikka 5 eur/kylmä, 10 eur/lämmityspaikka. Saunavuoro 10 eur. Muuttuvat taloyhtiön päätösten mukaan. Taloyhtiön laajakaista ja lenkkisaunavuoro käytettävissä maksutta.
HUOM. Taloyhtiön käyttövesiputket uusittu ja vesimaksu muuttuu kulutuksen mukaan maksettavaksi v. 2024 aikana.

Vakuus: 1 kk vuokra. Luottotiedot tarkistetaan - oltava kunnossa. Vuokralaisen otettava laaja kotivakuutus vastuuvakuutusosuudella. Kiltit lemmikit sallittuja, sisällä ja parvekkeella tupakointi kielletty.

Hyvät bussiyhteydet keskustaan (päätepysäkki 250 m / bussireitti 25: keskusta-Laajavuori-Palokka)

Kuvia: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/
kohdenumero 21083985

Ota yhteyttä, niin pääset katsomaan asuntoa!