Kaksio n. 50 m2 Seminaarinmäki Keskusta, vapautuu sopimuksen mukaan aikaisintaan 1.6.2024 ja sopivalle kiinnostuneelle myöh. kesällä?

Rauhallisessa ja aidossa Jyväskylän huvilakaupunginosan asuinympäristössä, hyväkuntoinen ja modernit vaatimukset omaava kaksio vuokrataan. Asunto sijaitsee Seminaarinmäen kulttuurihistoriallisesti suojatussa puutalomiljöössä ja kaikkea lähellä kävellen: Jyväskylän yliopiston päärakennus n. 200 m, Mattilanniemi / Ylistönrinne n. 400 m, Liikuntakeskus Hippos n. 600 m, keskusta 600 m ja linja-auto- / junaliikenneasema n. 1 km.

Asunnossa on juuri tehty pintaremonttia. Siisti erillinen kaksio (2 h + keittiö + eteinen + wc / kh) omalla sisäänkäynnillä sijaitsee talomme päädyssä, puulankkulattia, avara n. 3 m huonekorkeus, moderni keittiö sis.: sähköhella/-uuni, jääkaappi/pakastin yhdistelmä, mikro-aaltouuni ja astiapesukoneen, kaakeloitu WC / kylpyhuone ja osin kalustettu. Talon alakerran pesukone- ja pyykinkuivaustila käytössä.

Vuokra esim. 600,-€ / kk (+ vesi 30,- / kk / hlö + sähkö 40,- / kk). Takuumaksu esim. 1000,-, luottotiedot tarkastetaan ja kotivakuutus otettava. Ensin puolen vuoden tai vuoden määräaikainen vuokrasopimus.

Asunto on pidetty allergiavapaana, joten ei kotieläimiä ja ei tupakoivalle. Autopaikka pihassa asunnon edessä neuvoteltavissa.

Sopii hyvin opintonsa aloittaneille tai nuorelleparille tai henkilöille jotka arvostavat rauhallisia elämäntapoja ja vanhaa asuinmiljöötä. Yhteydenotot vain puhelimitse tai WaPilla, lähetän kuvia asunnosta ja sovi näyttö: puh. 0405106935 / Vesa.