Wellbeing and Community for Students (this page is under construction)

Would you like to meet new friends? Or would you like to have more structure to your days and studying? Check out Leija -events and peer groups below!

Would you like to give us feedback, volunteer in our groups or start organizing social events with us? All new ideas and insights are welcome.

Click here and let us know!

Leija is part of “studying wellbeing by peer support” – actions offered by the Student Union and the University of Jyväskylä. For more information, please contact project worker Ismo Puhakka, isse@jyy.fi


Ryhmät

Tule tsekkaamaan Leija-ryhmät! Tutustu uusiin ihmisiin kivassa ilmapiirissä ja nauti vertaistuen ihmeitätekevästä voimasta!

Task Force – vertaisvoimaa hommiin

Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin, 2 – 30.6, klo 10 – 12, Zoom Meetings

Opiskelet itsenäisesti, mutta haluaisit hommaan lisää rakennetta? Tykkäät kotoilla, mutta kaipaat ihmiskontakteja? Tsekkaa tämä!

Task Force on vertaisryhmä joka antaa voimaa opiskeluun tai muihin puuhiin ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa kuulumiset kivassa ilmapiirissä lähtemättä kotiläppäriltä. Task Force on rento työtila joka on auki Zoomissa maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12. Task Forcen pilottijakso on 2. – 30.6.

Task Forceen osallistuminen on maksutonta.

Tutustu ja ilmoittaudu

Show up and Slow Down – Kehon ja mielen hoitohetki

keskiviikkoisin, 2 – 30.6, klo 16.30 – 17.15, Zoom Meetings

Show up and Slow Down on keskiviikon kehon ja mielen hoitohetki Zoomissa. Luvassa matalan kynnyksen rentoutumisharjoituksia, rentoja kehoa avaavia liikkeitä ja ohjattu läsnäolo ja myötätunto meditaatio. Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus jäädä langoille hengaamaan ja vaihtamaan harjoituskavereiden kanssa kuulumiset.

Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan voit osallistua silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Osallistuminen on maksutonta.

Tutustu ja ilmoittaudu

Lempeää lenkkeilyä

Tiistaisin 8 – 29.6. klo 8.30 – 9.30, Mäki-Matti

Matalan kynnyksen kuntoliikuntaa vertaisryhmässä kivassa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Kävelylenkille joka tiistai-aamu klo 8:30. Aloituspaikkana oikokatu, Mäkin-Matin perhepuiston vieressä ja suuntana Harju. Ryhmässä voidaan sopia seuraavat lenkkipaikat.

Osallistuminen on maksutonta.

Tutustu ja ilmoittaudu

Tapahtumat

Leija-tapahtumat tarjoavat yhteisöllisiä hetkiä ja tilaisuuksia tutustua omaan lähiympäristöön ja luontoon, uusiin ystäviin ja omiin voimavaroihin. Suurin osa tapahtumista on täysin maksuttomia. Tule mukaan!

Jyväskylä tutuksi

To 3.6. klo 16.45-19:30, Laajavuoren seikkailupuisto

Paikkoja on varattu 40 ensimmäiselle.

Seikkailupuisto sisältää henkeäsalpaavia kiipeilytehtäviä ja vatsanpohjasta ottavia köysiliukuja. Seikkailu soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Seikkailupuisto-ohjaajat ovat puistossa sinua varten ja auttavat haastamaan itsesi pidemmälle kuin olisit ikään uskonut – hyppää seikkailuun!

Laajavuoren Seikkailupuisto on yksi Pohjoismaiden suurimmista. Radat vaihtelevat helpoista aloittelijalle sopivista radoista lähellä maan pintaa aina vaikeisiin ja kovempaa fyysistä kuntoa vaativiin ratoihin lähes 20 metrin korkeudessa.

Missä: Laajis Urban Outdoors, Laajavuorentie 15 Jyväskylä

Seikkailun kesto n. kaksi ja puoli tuntia.

10 € / 0 €

Ilmoittautuminen päättyy 3.6. klo 9.00, tai kun kaikki paikat on varattu.

Tutustu ja ilmoittaudu

To 10.6. klo 16-18, Piknik urbaaniin lähiluontoon

Tutustumme retkellä Tourujoen luontopolkuun ja jatkamme siitä Taulumäen ylitse Viitaniemen rannalle piknikille. Retken kokonaispituus on n. 2 km ja se tehdään kävellen.

Rannalle saadaan pari mölkkysettiä ja petankki.

Voit tulla myös pelkälle piknikille tai vain luontopolulle.

Retki on maksuton.

Tutustu ja ilmoittaudu

Ti 15.6. klo 15-19, Ylioppilaskylän pihajuhlat, Rentukka-aukio

Pihapelejä, puutarhanhoitoa, elävää musiikkia ja sauna. Järjestetään AVIn suositusten mukaan ja säävarauksella.

Tulossa pian:

Rummut ja itseilmaisu työpaja

Menneet tapahtumat:

Ke 26.5 villiyrttiretki ristikivessä