JYY hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa

Onko edunvalvonta intohimosi? Haluatko mukaan kehittämään opiskelijoiden etuja? Harmitteletko usein, miksei taaskaan ole huomattu ottaa erityisryhmiä ja esteettömyyttä yliopiston, ylioppilaskunnan tai yhteiskunnan uudistuksissa huomioon? Haluatko osaksi eloisaa ja alati kehittyvää JYY-tiimiä? Tule ihmeessä meille töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuuksien mukaan perehdytystä pyritään järjestämään jo ennen työsuhteen alkamista.

Olemme 12 000 opiskelijan muodostama aktiivinen ja vaikuttava julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. Sosiaalipoliittisen asiantuntijan työn perusta on edunvalvonta sosiaalipoliittisissa kysymyksissä, joita ovat esimerkiksi hyvinvointi, terveys, asuminen, toimeentulo, yhdenvertaisuus, esteettömyys ja liikunta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa sosiaalipoliittisten asioiden seuraaminen ja valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle. Sosiaalipoliittinen asiantuntija edustaa meitä ja meidän jäseniämme monissa ylioppilaskunnan ulkopuolisissa toimielimissä ja tekee jatkuvaa yhteistyötä monen sidosryhmämme, kuten muun muassa YTHS:n, yliopiston ja korkeakoululiikunnan kanssa.

Toinen merkittävä osa tehtävänkuvaa on opiskelijoidemme neuvonta. Sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii myös ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilönä, tukee ja innostaa vapaaehtoisia muun muassa valiokuntatyöskentelyn muodossa ja osallistuu tutorkoulutuksen järjestämiseen.

Kaikki työntekijämme ovat taitavia viestijöitä ja jokainen pääsee kehittämään ja järjestämään oman toimintasektorinsa tapahtumia sekä osallistumaan ylioppilaskunnan suurimpien tapahtumien järjestelyihin ja ideointiin. Varsinainen tapahtumatuottaja sinun ei silti tarvitse olla, sillä sellainen löytyy työyhteisöstäsi! Jaamme toimistomme ja arkemme aktiivisen, opiskelijoista koostuvan hallituksen kanssa. Lähimmät työparisi löytyvät toimistomme asiantuntijoista sekä hallituksen vastuuhenkilöistä.

Käy tutustumassa toimistomme porukkaan.

Haussa sosiaalipolitiikan moniosaaja

Etsimme edunvalvonnan moniosaajaa, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Etsimämme henkilön rinnassa sykkii rohkea ja oikeudenmukainen sydän, joka palaa halusta oppia ja kehittää uutta.

Edellytämme sinulta erinomaisia viestintätaitoja, kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme korkeakouluopintoja ja opiskelijoiden sosiaalipoliittisten kysymysten ymmärrystä. Katsomme eduksi ylioppilaskuntakentän laajemman ymmärryksen ja näytön vaikuttavasta edunvalvontatyöstä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hallitset haastavat ja herkät asiakaspalvelutilanteet sekä nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja toimintaympäristöt. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 2087,62 euroa kuukaudessa (työaika 36h 15min/vk), minkä lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittämään osaamistasi
  • osaavan, intohimoisen ja innostavan työyhteisön tuen
  • mahdollisuuden hakea asumaan JYYn omistamiin asuntoihin
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • joustavan työajan sekä kahdeksan TES-vapaata vuodessa
  • liikunta- ja kulttuuriseteliedun

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla pdf-muodossa 17. kesäkuuta 2022 klo 11.00 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jyy.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Sosiaalipoliittisen asiantuntijan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Teetämme haastatteluun kutsuttavilla ennakkotehtävän.

Sosiaalipoliittisen asiantuntijan päivää voit seurata Instagramissamme 13.6.

Hakemukset
Sähköpostitse: toiminnanjohtaja@jyy.fi
Postitse: JYY, Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä

Lisätietoja
Minna Oinas
Ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
045 138 6816

This position requires fluency in Finnish.