JYY hakee vapaaehtoisia kestävän kehityksen teemaviikolle

Mitä vastuullinen kulutus merkitsee sinulle? Oletko kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja sen edistämisestä opiskelijajärjestöissä? Tule mukaan vapaaehtoiseksi JYYn kestävän kehityksen teemaviikolle!

Kestävän kehityksen viikko on osa Ulkoministeriön ja Suomen ylioppilaskuntien liiton yhteistyössä toteuttamaa Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä -hanketta, jonka tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita muuttamaan kulutustottumuksiaan vastuullisemmiksi. Viikko toteutetaan 3.-7.10.2022

Vapaaehtoisena pääset ideoimaan ja toteuttamaan teemaviikon ohjelmistoa. Projekti on oiva mahdollisuus kehittää ammatillisia verkostoja ja tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin myös oman laitoksen ulkopuolelta! Voit myös vinkata opiskelukaverin mukaan, ja pääset yksin tai yhdessä suunnittelemaan ohjelmaa innostavan porukan kanssa. Ohjelmaan kuuluu mm. aloitusseminaari, koulutuksia, keskusteluja sekä IG-livevideoita. Voit osallistua viikon valmisteluihin oman kiinnostuksesi ja resurssiesi mukaan.

Vapaaehtoisille järjestetään yhteinen tapaaminen to 8.9. klo 16-17 Teamsissa, jonka jälkeen viikon suunnittelu alkaa vapaaehtoisten osalta. Tervetuloa mukaan kuulemaan asiasta tarkemmin!

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen meanavon@student.jyu.fi. Samalla saa linkin ensimmäiseen etätapaamiseen.

Kiinnostuitko, jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Merjaan. Merja Avonius on ympäristötieteiden opiskelija ja toimii kestävän kehityksen teemaviikon koordinaattorina.

Merja Avonius
Kestävän kehityksen teemaviikon paikalliskoordinaattori
meanavon@student.jyu.fi
+358 40 58 31 932

P.S. Sikäli teemaviikon vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen ei ihan vielä innostanut laittamaan sähköpostia, pohdi vielä uudestaan. Merkintä vapaaehtoistyöstä Ulkoministeriön hankkeessa näyttää CV:ssä varsin hyvältä.

This recruitment notice is only in Finnish.