JYY hakee vapaaehtoisia kestävän kehityksen viikolle

Oletko kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta? Lähde mukaan vapaaehtoiseksi JYYn kestävän kehityksen viikolle!

Kestävän kehityksen viikko on osa Ulkoministeriön ja Suomen ylioppilaskuntien liiton yhteistyössä toteuttamaa Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä -hanketta, jonka tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita muuttamaan kulutustottumuksiaan kestävämmiksi. Viikko toteutetaan 1.-5.11.

Vapaaehtoisena pääset ideoimaan ja suunnittelemaan viikon monipuolista ohjelmistoa ja olemaan mukana niiden toteutuksessa innostavan porukan kanssa. Voit osallistua viikon valmisteluihin oman kiinnostuksesi mukaan. Viikon ohjelmistossa tulee olemaan mm. podcasteja, paneelikeskustelu, yritysvierailu ja koulutuksia.

Vapaaehtoisille järjestetään yhteinen tapaaminen to 9.9. klo 16-17 Teamsissa. Tervetuloa mukaan kuulemaan asiasta tarkemmin!

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua sähköpostitse silja.tuunanen@gmail.com. Samalla saa linkin ensimmäiseen etätapaamiseen . Silja Tuunanen on ympäristötieteiden maisteriopiskelija ja toimii kestävän kehityksen viikon koordinaattorina. Jos on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Siljaan!

 

P.S. Jos vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen ei vielä jäänyt kutkuttamaan ajatuksiasi, niin mieti asiaa tältä kantilta: CV-merkinnällä Ulkoministeriön hankkeessa vapaaehtoisena työskentelemisestä on varmasti hyötyä tulevaisuudessakin. 😉