Ylläpidon ja rakennuttamisen palveluita

JYY-Palvelut Oy on JYY-konserniin kuuluva yhtiö, joka tuottaa teknisen isännöinnin, asukasisännöinnin ja rakennuttamisen palveluita sekä kiinteistönhuolto-, siivous- ja yhteisömanagerointipalveluita JYY:n omistamiin kiinteistöihin ja JYY:n asukkaille.

Teknisellä isännöinnillä sekä huolto- ja siivouspalveluilla varmistamme asuinrakennusten ja toimitilojen laadukkaan kunnossapidon ja siisteyden. Yhteisömanageri vastaa asumisen yhteisöllisyydestä ja asumisviihtyvyydestä. Asukasisännöinti auttaa asukasta, kun asumisen arjessa on vuokranantajalle näkyviä pulmia.

Rakennuttamispalvelumme käsittävät kaiken kaavojen esivalmisteluista rakennuksen valmistumiseen. JYY-Palvelut tuottaa JYY:n rakennushankkeiden rakennuttamispalveluja: suunnittelupalveluiden hankintaa ja ohjausta, urakoiden kilpailutusta, hankkeen ohjausta ja valvontaa – omistajan etua valvoen.

Ylläpitämämme kiinteistökanta käsittää tällä hetkellä noin 1600 opiskelija-asuntoa sekä 10 000 m² toimitilaa.

Asukas, tee huoltopyyntö sähköisen lomakkeen avulla

JYYn asukkaat voivat olla yhteydessä asuntoaan koskevissa asioissa sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta. Lomakkeella teet vikailmoitukset ja huoltopyynnöt suoraan sähköiseen huoltokirjaamme, ja sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian vian korjaamiseksi.

Kiinteistöjen ylläpito JYY-Palvelut Oy

Huollon päivystyspuhelin  014 607 500  

Kiireelliset asiat ja ovenavaukset hoituvat puhelinsoitolla ympäri vuorokauden.

Rakennuttamisen palvelut JYY-Palvelut Oy

Tuotamme JYYlle rakennussuunnittelupalveluiden hankintaa ja ohjausta, urakoiden kilpailutusta, hankkeen ohjausta ja valvontaa – omistajan etua valvoen.

Tutustu henkilökuntaamme!