Kiinteistöjen kehittämisessä tarkastelemme ihmisten elinympäristöjä kokonaisuuksina. Peruskorjausten ja uudishankkeiden yhteydessä otetaan huomioon tiloja käyttävien tarpeet sekä asukaskokemus. Asumisen ja asioimisen elämyksellisyyttä rakennetaan huolellisen kokonaissuunnittelun kautta.

Jokapäiväisten palveluiden helppo saatavuus ja saavutettavuus, turvalliset ja yhdenvertaisuutta edistävät tilat, luonnonläheisyys sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaat rakennetut ympäristöt muodostavat JYYn palveluympäristökehityksen ytimen.

Rentukka ylioppilaskylän keskiössä

Kortepohjan ylioppilaskylän keskusrakennus Rentukka sai peruskorjauksessa uuden ilmeen, toimintatarkoituksen ja tehtävän. Rentukka on nyt elävän kylän sydän, jonka sykettä tullaan ihailemaan läheltä ja kaukaa.

Tutustu Rentukkaan

Vuosikymmeniä opiskelijakulttuuria Ilokivessä

Jyväskyläläisen opiskelijakulttuurin tärkeimpiä rakennuksia on ylioppilastalo Ilokivi. Talo on ravintola, kohtaamispaikka, elokuvateatteri, klubi ja työpaikka. Ilokivi taipuu konferenssien, seminaarien, häiden, festareiden ja erilaisten esitysten näyttämöksi, tarjoten moniaistillisia elämyksiä.

Tutustu Ilokiveen